Beurs, opendeurdagen en sponsorbezoek – blog Jaco Verhagen

18 februari 2019 | Redactie

Hoewel het de laatste dagen redelijk goed gaat, nodigde het weer van de afgelopen weken niet echt uit om eens lekker te gaan vissen, en met de nodige sneeuw erbij was het vaak beter om bij de kachel te zitten. Veel witvissers gebruikten die koude dagen – sommigen als hobby binnen een hobby - om te spenderen aan het aanvullen van de onderlijnen of het vervaardigen van nieuwe tuigen.

 

Teamfoto bij Laesebo...

 

En ook dat aanvullen van tuigen en materialen is noodzakelijk. Er worden nieuwe haken gekocht en bekeken. Sommige vinden daarna hun weg naar de onderlijndozen, die in deze periode weer in aantallen zullen toenemen. Ook de rest van de uitrusting wordt nagekeken en waar nodig worden aanvullingen gedaan. Mooi ook dat er rond de wintertijd beurzen en opendeurdagen zijn waar een boel nieuwe producten tentoongesteld worden. Zo stond Cresta begin december op de beurs in Utrecht en kwamen er vele mensen ons een bezoekje brengen om al de mooie nieuwe spullen te aanschouwen.

 

 

Die zit !

 

Ik was altijd een voorstander van zelf onderlijnen knopen maar nu Cresta met schitterende ‘Ready rigs’ onderlijnen uitkomt, en die tevens super geknoopt zijn met Gamakatsu lijnen en Gamakatsu Power Carp Hair riggers (light), behoort dit tot de verleden tijd. Er zijn mooie onderlijnen voor de method met ‘easy stops’ alsmede bait bands, in verschillende diameters lijn. Ook vind je onderlijnen voor de pellet waggler en voor de vaste stok met goede kwaliteit bait bands. Als feedervisser word je ook al verwend want ook hiervoor verschijnen kant-en-klare onderlijnen met een ‘easy stop’ die super handig zijn om pieren aan te rijgen. Doe er je voordeel mee want het scheelt een boel knooptijd. De Ready rigs zitten ook op een mooi store unit die dezelfde is als in de Cresta Storage box.

 

 

Ready rigs...

 

 

Samengesteld van Gamakatsu materialen...

 

Het eerste weekend van januari stond er een opendeurdag gepland in Limburg bij JD Floats. Het was een perfect georganiseerde en goed bezochte dag waar we veel vraag kregen naar de nieuwe Ready rigs, die toen helaas nog niet leverbaar waren. We hadden als Cresta goed uitgepakt en vrijwel alle vaste stokken en feederhengels uitgestald. Ook voor de nieuwe kleuren ‘spaghetti’kunstaas was veel interesse.

 

Eind januari stond er verder nog een kennismaking gepland met onze nieuwe teamsponsor Lasebo. Dit bedrijf, dat al sinds 1980 bestaat, is groot geworden met het verdelen van maden en wormen over heel Nederland. Inmiddels hebben ze ook een zeer groot en ruim assortiment aan verschillende voeren en pellets in hun assortiment en op het witvisgebied doen ze al veel aan sponsoring. Op commercial gebied deden ze nog helemaal niks en daarom pasten wij hier met ons team perfect bij.

 

 

Op een zaterdagmorgen werd ons complete team ingeladen en reisden we af naar Nijkerkerveen  om daar opgewacht te worden door Dennis Bosch, één van de twee broers die het bedrijf nu leidt. Allereerst koffie met wat lekkers en ondertussen werd er al druk gesproken over de vele mooie producten die tentoongesteld lagen op de tafels. Iedereen was onder de indruk van het ruime aanbod en het mooie voer en de pellets die we konden gaan inzetten. Na de koffie kon de rondleiding beginnen door de vele koelcellen waar jaarlijks miljarden maden worden opgeslagen die daarna zo vers mogelijk worden verdeeld naar de winkels.

 

Ook de gigantische hoeveelheden voer en pellets die voor het nieuwe seizoen al liggen opgeslagen om verdeeld te worden, waren indrukwekkend. Het was een productieve ochtend waarbij we allemaal zeer positief waren over de nieuwe sponsor, waar we in de toekomst zeer veel plezier van zullen hebben. Als Pitbull Baits/Lasebo Commercial team kunnen we haast niet wachten op beter weer om onze nieuwe producten uitvoerig te gaan testen!

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.