Competition D36-60: de 2019 topkist van Garbolino

05 februari 2019 | Redactie

Op deze website stelden wij eerder de twee andere nieuwe zitkisten van Garbolino voor die het Franse merk voor 2019 op de markt bracht; de opvallende zitstations D36-40 en D36-50. De topper voor dit jaar is echter de D36-60, met als kenmerken de onwrikbare pinlock poten en het sterke en ruimtescheppende ‘spiderleg’ design.

 

Staat als een huis...

 

Garbolino

Naast de kleinere Competition D36-40 van Garbolino met het zwart frame in ‘spider leg’ design, en de Competition D36-50 met het koningsblauwe frame, heeft de  grijs antraciet gekleurde Competition D36-60 ook de zes stevige telescopische poten met het pinlock systeem, een uitschuifbaar voetplateau en ingebouwde leefnetaansluiting.

 

 

Links de blauw getinte D-50 en rechts de D-60...

 

Competition D36-60

Alle lades en schuiflades zijn voorzien van het unieke Garbolino sluitingssysteem. De zitmand wordt geleverd met een poleseat met daaronder een reeds ingedeelde pvc schuiflade – 3 x 30 mm lade en deksel. Het compacte Spider Shape frame schept ruimte voor opslag bij dit 100% modulaire systeem. De geleiders van de onderbak kunnen gemakkelijk worden omgezet naar iedere andere lade. Bovendien kunnen de zitting en lades onderling verwisseld worden.

– 100% modulaire systeem.

 

 

 

Linkse foto: Ook deze kist is uit te rusten met het transport-wielsysteem...

 

Rechtse foto: de stevige pinlock-poten kunnen niet slippen...

 

 

 

Screwlock

De Competition D36-60 is voorzien van stevige Screwlock draaimoeren, voorzien van 8 mm interne schroefdraad voor meer grip en kracht, in plaats van de gebruikelijke 6 mm schroefdraad. Een prachtige sterke viskist met ruimtebesparend design en grote stabiliteit. Meer over Garbolino vind je op de Nederlandse Facebookpagina. 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.