Een lesje voer doseren met Guru pole pots – video

04 februari 2019 | Redactie

Voeren bij het vissen met de vaste stok gebeurt meestal door voerballen rond de hengeltop te mikken, of wat voer met de katapult te schieten. Het echte precisiewerk bereik je echter door met pole pots op de vierkante centimeter te voeren. Guru heeft vijf uitvoeringen met verschillende mogelijkheden.

 

Verschillende pots met verschillende deksels...

 

Guru Pots

De Guru Pots zijn verkrijgbaar in Small, Medium en Large. Je koopt ze per twee in een verpakking. De Small wordt geleverd met twee verschillende deksels. Een met gaatjes voor kleine aassoorten, die open en dicht geschoven kan worden; en een zonder gaten voor grovere aassoorten. De Medium en Large worden beide geleverd met twee verschillende deksels met verschillende openingen voor diverse aassoorten.

 

 

 

Droppen

Met de Guru Pole Pots kun je gericht voeren zonder te hoeven stoppen met vissen. Door de Guru Pole Pot op de vaste hengel te bevestigen kun je niet alleen precies boven de dobber het voer droppen. Maar ook tijdens het vissen bijvoeren door je pot te kantelen. Door het deksel op de pole pot te bevestigen kun je doseren in de hoeveelheid voer die je wil vrijgeven.

 

Klik hieronder om de video te bekijken waarin Andy Bennett de toepassing uitlegt.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.