Italiaanse paradepaardjes voor de witvissers

30 januari 2019 | Redactie

Sinds groothandel Evezet enkele maanden terug het witvismerk Maver in huis haalde als exclusieve verdeler in de Benelux, zien we de materialen van deze Italiaanse schoonheid steeds vaker in de Nederlandse hengelsportzaken. En dat zijn nogal wat materialen…

 

De Engelse international Emma Pickering sleurt aan de MVR Commercial feederhengel van Maver...

 

Italiaanse paradepaardjes

Het Italiaanse paradepaardje Maver bestaat al vanaf 1911 en schittert in 2019 met juweeltjes van RBE vaste hengels en een stijlvolle seatbox als de MV-R Z met een eersteklas licht aluminium Z-frame. In de winkels wordt deze exclusieve zwarte seatbox als betaalbare limited edition aangeboden, dus alleszins de moeite waard om even te checken wanneer je aan een nieuwe toe bent.

 

 

De showroom van Evezet, gevuld met Maver...

 

Oei oei, dat carbon...

 

 

Dat is nog eens een jumbo carryall...inclusief leefnet-compartiment...

 

Maver

Evezet verdeelt niet alleen het Italiaanse topmateriaal, maar ook het pakket dat in Engeland gedistribueerd wordt. De meeste witvissers smullen altijd van mooie vaste stokken, luggage, zitkisten en feederhengels. Nou, we kunnen mededelen dat we met open mond stonden te kijken bij enkele juweeltjes van carbon. Zoals de nieuwe MVR serie vaste hengels met onder meer een MVR (Performance) Commercial stok voor dikke-elastiek-vissen! Welke vaste stokken Evezet definitief nog naar de Benelux haalt, is nog even afwachten, want – as we speak – wordt er op dit moment in Italië een besluit genomen.

 

Al nieuwsgierig? Klik hier voor de 2019 catalogus van Maver.

 

Klik hieronder voor een filmpje van de fraaie MV-R Z seatbox.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.