Inspiron range Trabucco: hoge kwaliteit en topdesign

19 januari 2019 | Redactie

Wie zoekt naar toppers onder de Trabucco feederhengels voor buitenwater en karpervijvers, komt meestal uit bij de Inspiron range of de Selektor hengels. Groothandel Arca verdeelt deze superlichte juweeltjes die zijn opgebouwd uit High Modulus CX-1 carbon over de hengelsportwinkels. Er is keuze uit diverse opties.

 

 

Een Italiaanse beauty

Het High Modulus CX-1 carbon is in de hengels verwerkt onder Micro Pitch concept, dat een betere verdeling van de carbonvezels garandeert tot een mooiere ronde actie. Dit lichte carbon is bijvoorbeeld verwerkt in de uitvoeringen van de Inspiron FD Competition Still, die Arca levert in een 360 en 390 cm met testcurves van 75 en 90 gram. Met speciale grip-delen op de verbindingen en een slijtvaste (Sea) ogen is dit zowel een sterke hengel als een Italiaanse beauty om te zien met zijn prachtig afgewerkte kurken greep en non-slip rubber gecoate molenhouder. Wordt geleverd met drie HQ carbontips die met een speciale verf fluorescerend zijn gemaakt voor betere zichtbaarheid in schemerige omstandigheden.

 

 

Carp Commercial

Ga je liever voor een Inspiron die speciaal voor de commercials gemaakt is, dan levert de Inspiron FD Carp Commercial exact wat je wilt. De lengtes van 310 en 340 cm en testcurve van 90 gram leveren een mooie balans tussen actie en kracht voor de vijverkarpers. Ook deze wordt met drie carbontips geleverd.

 

 

Method

Voor de methodvisserij heeft Trabucco speciaal de Inspiron FD Method ontwikkeld. In de lengte 330 cm en een testcurve van 90 gram, een prachtige lichte en dunne hengel met de juiste kracht voor de methodvisserij. Op de commercials is een progressieve parabolische actie meer gewenst dan een al te strakke blank, en dat heeft Trabucco speciaal voor de middellange afstanden bewerkstelligd in deze Method. Ook de Method wordt met drie HQ carbontips geleverd.

 

 

Selektor

Dit zijn niet de enige Inspirons die Arca levert, want er is ook nog de FD Carp Commercial Distance en een FD Competition Multi (met verlengdeel van 30 cm). Ook de Selektor serie van Trabucco wordt door Arca geleverd. Een vergelijkbare range van CX-1 carbon voor de kritische witvissers die kwaliteit wensen.  

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.