Nieuwe landingsnetten in het 2019 assortiment Preston

12 januari 2019 | Redactie

Preston Innovations levert nieuwe producten aan de lopende band en ook voor 2019 worden de witvissers weer in de watten gelegd met kwaliteitsspullen die niet eerder de winkels betreden voordat ze door prostaffers en productontwikkelaars zijn goedgekeurd. Voor 2019 is de afdeling schepnetten weer flink uitgebreid. We stellen drie nieuwe Preston schepnetten aan je voor.

 

Het nieuwe Latex Hair Mesh net van Preston...

 

Quick Dry Landing net

Te beginnen met de Quick Dry Landing net. Deze is gevormd ronde en lichte vierkante buis die enorm sterk is en waarvan het netmateriaal aan de binnenzijde van de buis is vastgezet, zodat het er keurig afgewerkt uitziet en het net bovendien snel door het water gehaald kan worden. De grotere maaswijdte zorgt voor die snelheid. Daarnaast is de diepte van het net toegesneden op het scheppen van kleine en medium sized karpertjes. Verkrijgbaar in de maten 18 en 20 inch.

 

Quick dry...

 

Latex Hair Mesh net

Ook deze is een aanwinst voor de witvisser. De naam: Latex Hair Mesh Landing net. Gemaakt rond een lichtgewicht oersterk frame, en voorzien van een kleine maaswijdte latex omhulde mesh, is deze ideaal voor alle finesse toepassingen zoals kleine haakjes, hairs, rapid-stops, mini-boilies en baitbands, die je liever niet tussen de ‘mazen van het net’ door ziet glippen. In 16, 18 en 20 inch.

 

Latex Hair Mesh...

 

Supalite Nylon

Misschien kijk je wat vreemd tegen deze Supalite Nylon Landing net aan, maar dat komt omdat nylon netten eigenlijk niet veel meer gebruikt worden, en in Engeland ook niet meer worden toegestaan. Natuurlijk is de toepassing supersnel, want in het water heeft deze nauwelijks weerstand, maar de visvriendelijkheid is wat minder dan bij de zachtere mesh-netten. Desalniettemin zijn er altijd nog liefhebbers van zulke praktische netten in situaties waar ze verantwoord toepasbaar zijn. Verschijnt in 45 en 50 cm.

 

Supalite Nylon...

 

Meer netten bekijken? Preston Innovations heeft een indrukwekkend arsenaal en het moet raar lopen als jouw keus er niet tussen zit. Klik hier voor een overzicht.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.