Competition D36-50: de fraaie middenklasser van Garbolino

09 januari 2019 | Redactie

Onder de nieuwe Garbolino producten voor 2019 bevinden zich enkele opvallende zitstations met de D36-40; de D36-50 en de D36-60. Voortbordurend op het succes van de GBC-36 range zijn deze weer een stap voorwaarts voor het merk. Na de introductie van de Competition D36-40 in een vorig artikel, is de Competition D36-D50 weer een stap verder. Ook deze kist heeft die fraaie onwrikbare pinlock poten en andere features.

 

De Competition D36-50 valt direct op door zijn koningsblauwe frame-opbouw...

 

Garbolino

Is de Competition D36-40 van Garbolino nog voorzien van een zwart frame in ‘spider leg’ design, de Competition D36-50 valt direct op door zijn koningsblauwe frame-opbouw die iets anders ontworpen is. Bij de 50 hebben alle zes telescopische poten het pinlock systeem. Net als bij de 40 heeft de 50 een stevig voetplateau en ingebouwde leefnetaansluiting.

 

 

Ergonomisch en ruimtebesparend...

 

 

 

De 36-50 heeft zes pinlock-poten...

 

Verwisselbaar

De Competition D36-50 wordt geleverd met een poleseat met daaronder een reeds ingedeelde pvc schuiflade – een 3 x 30 mm lade. Alle lades en schuiflades zijn voorzien van het unieke sluitingssysteem van Garbolino. De geleiders van de onderbak kunnen gemakkelijk worden omgezet naar iedere andere lade. Zitting en lades kunnen onderling verwisseld worden.

 

 

Verwisselbare laden...

 

Screwlock

Ook de 50 heeft de fraaie stevige Screwlock draaimoeren, voorzien van 8 mm interne schroefdraad voor meer grip en kracht. Een prachtige viskist die door het lage profiel en ruimtebesparend design zeer stabiel staat, veel bewegingsruimte biedt en toch veel bergruimte heeft. Garbolino op zijn best…

 

Kijk voor meer nieuws op de website of volg de Nederlandse Facebookpagina van Garbolino.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.