‘Stippermesse’ Bremen dit jaar op 3 maart

02 januari 2019 | Redactie

Een hengelsportbeurs die in zijn geheel aan het witvissen is gewijd, vind je niet zo snel in andere landen. Daarom is het ook voor veel Nederlandse witvissers elk jaar weer een feest om naar Bremen in Duitsland te gaan voor de ‘Stippermesse’. Op zondag 3 maart 2019 is het weer zover, dus houd die datum alvast vrij…

 

Stippermesse

De Stippermesse vindt traditiegetrouw plaats in hal 6 van de Messe Bremen. Het mooie van deze beurs is dat je er op alle gebieden van onze discipline materialen, informatie en demonstraties kunt vinden. Bovendien tref je er gelijkgezinde sportvissers uit zowel Duitsland als de Benelux onder de bezoekers.

 

 

Meet the pro's...

 

Vaste stokken

Aan de kant van de deelnemers zijn er eveneens tal van merken, fabrikanten en bedrijven uit Nederland, België en Duitsland. Materialen zijn er van groot tot klein, van haakje 22 tot 16 meter vaste hengels. De vastestokkenshow bestaat op de Stippermesse zelfs uit ongeveer 150 (!) exemplaren. De ideale plek om ze uit te proberen en een keuze te maken voor een aanschaf.

 

 

Met ongeveer 150 vaste stokken...

 

Facebook

Houd de website en de Facebookpagina in de gaten voor actuele informatie en deelnemende standhouders. Meer informatie over het adres en de route naar Messe Bremen, klik hier.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.