LS-6K: Okuma’s nieuwe ‘baitfeeder’ vrijloopmolen

30 december 2018 | Redactie

Karpervissers en feedervissers kunnen in 2019 een graantje meepikken van de skills van een molenfabrikant als Okuma, die met de nieuwe LS-6K Baitfeeder een zeer degelijke vrijloopmolen uitbrengt met een Cyclonic Flow Rotor en een supersterke machinekamer.

 

Een mooie allrounder voor het zwaardere werk...

 

Okuma LS-6K

De Okuma LS-6K is ontworpen voor het zware werk, met een graphite body, 5 kogellagers, een slow oscillation system met een longstroke aluminium spoel en wormshaft transmissie. De compacte body overdekt een stevig raderwerk van tandwielen en een bronzen pinion gear die met twee kogellagers wordt begeleid en dus een spelingvrije opspoeling garandeert.

 

 

Vrijloopmolen

Met een gewicht van 530 gram is de LS-6K voor een stevige karper- en feedermolen niet aan de zware kant. Dankzij een nieuw ontwerp van de transmissie en een vergroot hoofdtandwiel in een compacte body kan de Okuma LS-6K in één slingeromwenteling 104 cm lijn binnenhalen bij een gear-ratio van 5.3:1 en dat is uitstekend voor het lange-afstandwerk en de feedervisserij. De vrijloopmolen is uitgerust met twee lijnclips.

 

Klik hieronder voor een promo van de Okuma LS-6K.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.