Octbox: de ijzersterke viskist met twee fanclubs

29 december 2018 | Redactie

Het is natuurlijk geen toeval dat er in de witviswereld zoveel belangstelling bestaat voor de Octbox zitkisten, die door het Duitse Nordik Tackle op de markt gebracht zijn. De ijzersterke platforms zijn wellicht niet voor iedere witvisser weggelegd, maar de constructie van de D36 en D25 en zelfs de lichte MK18 Compact uitvoeringen zijn misschien wel de sterkste die er bestaan. Ook is het geen toeval dat deze Octboxen zelfs twee ‘fanclubs’ op Facebook kent waarin gebruikers en belangstellenden hun ervaringen delen.

 

Met een stevige onverwoestbare Octbox ben je de komende jaren wel onder de pannen...

 

Octbox

Wanneer je twijfelt over de aanschaf van een seatbox, en de Octbox staat in je lijstje van kanshebbers, vergeet dan zeker niet de bovengenoemde Facebook-groepen te bekijken waarin de Octbox centraal staat. De ene is de Octbox Owners Club, terwijl de andere groep de ‘Buy, Sell and Help’ behandelt van Octbox-liefhebbers en aanbieders en geïnteresseerden van Octboxen.

 

 

Al zijn er natuurlijk ook zeer sterke lichte Octbox kisten zoals de MK18 Compact...

 

Video

Een van de mooiste kennismakingen met de Octbox kisten is misschien wel de instructievideo die door Octbox voorman Rick Tyler wordt gepresenteerd en waarbij hij elk onderdeel en detail bespreekt van de beroemde kisten. Deze mag je in ieder geval niet overslaan als het merk je interesse heeft!

 

Klik hieronder om de video te bekijken.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.