‘Snelle’ lijnclip op ACS werpmolens van MAP

28 december 2018 | Redactie

Het merk MAP wordt in Engeland vaak gesignaleerd langs de waterkant als het om witvissen gaat. Het is een merk dat grote aandacht schenkt aan de ontwikkeling van de producten en een breed gamma aan witvismaterialen kan aanbieden. Kruidenier Hengelsport in Haaksbergen kan dit beamen. Bij deze winkel kun je onder meer de ACS werpmolens aantreffen met de bijzondere lijnclip.

 

Een bijzondere molen met een prijs van twee cijfers voor de komma...

 

MAP

MAP is dus gefocust op het ontwikkelen van witvismaterialen, zoals de naam MAP (Match Angling Products) al aangeeft. Neem je een kijkje in hun arsenaal van nieuwe (2018) producten, dan zie je dat ze dat werk serieus nemen. Een team van consultants – ook in Nederland met onder meer Witvis Totaal blogger Bradley van Horssen – zorgt ervoor dat de materialen getest worden voordat ze zijn goedgekeurd. En wanneer je als merk het Engelse damesteam sponsort met je materialen, dan kun je natuurlijk niet voor de dag komen met slechte materialen bij deze internationals.

 

 

MAP levert vrijwel alles voor de witvisser...

 

Kruidenier Hengelsport

Bij Kruidenier Hengelsport vind je de werpmolens P3000FD en P4000FD van MAP. Met deze twee uitvoeringen kun je alle technieken dekken die vallen onder feedervissen en dobbervissen. De molens hebben oversized ondiepe spoelen, 9 kogellagers, gear-ratio’s van 5.1:1 en  6.1:1 en worden geleverd met een enkele en dubbele slinger. De molens zijn voorzien van onconventionele lijnclips die je snel kunt toepassen – zie video.

 

Klik hieronder om een filmpje te zien van deze molen en zijn speciale lijnclip.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.