Competition D36-40: een van drie nieuwe Garbolino visstations

23 december 2018 | Redactie

Onder de nieuwe Garbolino producten voor 2019 bevinden zich enkele opvallende zitstations met de D36-40; de D36-50 en de D36-60. Voortbordurend op het succes van de GBC-36 range is de Competition D36-40 weer een stap verder. Ook deze kist heeft dezelfde telescopische pinlock poten en een fraai nieuw zwart ‘spider leg’ frame design met stevig voetplateau en ingebouwde leefnetaansluiting.

 

Met stevig en ruimtebesparend 'spider leg' frame...

 

Garbolino

Van die onwrikbare pinlock poten heeft de D36-40 er vier, plus nog eens twee poten met schroefdop. Door de inkepingen in de poten kunnen deze niet meer verschuiven. De laden en schuifladen zijn ontworpen met het nieuwe unieke Garbolino sluitingssysteem, waardoor het openen en sluiten nóg eenvoudiger gaat met vuile of koude handen.

 

 

 

 

Met onwrikbare pinlock poten...

 

Modulair

De D36-40 wordt geleverd met een poleseat zitting met daaronder een reeds ingedeelde 2 x 30 mm pvc schuiflade. De geleiders van de onderbak kunnen eenvoudig worden omgezet naar iedere andere lade. Het systeem is 100% modulair. Lades en ook de zitting kunnen onderling omgeruild worden. Opvallend aan deze kist zijn ook de grotere Screwlock draaimoeren. Deze zijn voorzien van 8 mm interne schroefdraad voor meer grip en kracht, dit in vergelijking met de meeste andere viskisten die een 6 mm interne schroefdraad hanteren.

 

De twee andere nieuwe Garbolino D36 stations: de D36-50 (links) en de D36-60 (rechts)...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.