Pro Fishing Simulator; de leukste game voor de thuisblijvers

08 december 2018 | Redactie

Het gezegde ‘you can’t beat the real thing’ gaat op voor veel dingen en geldt voor sportvissen natuurlijk ook. Toch valt er wat te zeggen voor een videogame als er even niet gevist kan worden; zeker wanneer het de nieuwe Pro Fishing Simulator betreft. Een uiterst leuke game die jou als sportvisser uitdaagt en tevens veel van je vaardigheid vraagt als het over technieken, (kunst)aas of materialen gaat.

Mooie vangst van een Siamese karper...

 

Pro Fishing Simulator

Daarom is het prettig te constateren dat de makers van de Pro Fishing Simulator zich echt hebben verdiept in het sportvissen. Na het echte vissen is deze game daarom misschien wel de leukste placebo om ‘op het droge’ te oefenen. De Pro Fishing Simulator is zowel voor beginners als voor ervaren vissers, en leert je nadenken over de juiste techniek en materialen voor de beste vangsten. Daartoe heb je meer dan tien vistechnieken, negen visgebieden en zeventig vissoorten ter beschikking.

 

Voor XBoxOne, pc en PS4 

 

Let op dat je materiaal in orde is...

 

Vistechnieken

In de Pro Fishing Simulator ontdek je de mooiste visstekken ter wereld in negen visgebieden, gebaseerd op echte plaatsen over de hele wereld - van Corsica tot het Zwarte Woud en Colorado. De meer dan tien vistechnieken zoals vliegvissen, kunstaasvissen of bootvissen kun je meer dan zeventig vissoorten vangen, die ook nog eens realistisch gedrag tonen. De honderden materialen en de uitrusting van de vissers zijn van bestaande merken als JMC, Lew’s, Mustad, enzovoort. Deze kun je in de game aanschaffen.

 

Met diverse technieken, zoals vliegvissen...

 

Op de mooiste stekken ter wereld...

 

Wereldwijde ranglijsten

Zoek je uitdaging, speel dan ook tegen andere online spelers, met de online multiplayer die voor maximaal 4 personen geschikt is. Er zijn wekelijkse en seizoensgebonden uitdagingen, met wereldwijde ranglijsten. Deel het plezier van het vissen in de natuur met je vrienden of neem het op tegen andere online vissers!

 

De Pro Fishing Simulator is er voor XBoxOne, pc en PS4 en is een creatie van Bigben / Sanuk Games. Meer informatie via www.triplepentertainment.nl

 

Klik hieronder voor een promofilm van de game.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.