Arca nieuwelingen: Gold Lake Special Bream en Optimax Carp

07 december 2018 | Redactie

Naast de veelheid aan nieuwe materialen op gebied van feederhengels en molens van Trabucco, kunnen de witvissers komend seizoen ook op gebied van vaste hengels veel moois in de winkels tegenkomen van groothandel Arca. Naast het reeds genoemde viertal  Eurofish Competition toppers zien ook de Optimax Carp en Gold Lake Special Bream het levenslicht.

 

Twee nieuwe stokken met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding...

 

Optimax Carp

De Optimax Carp van Arca is opnieuw een aanvulling in het vaste stok segment voor de karpervisserij op vijvers, een discipline waar Arca een zeer breed aanbod heeft. De Optimax Carp is daarbij een mooie betaalbare stok van Hi-Grade carbon met een medium-strakke actie. Het topdeel heeft een grote opening voor het inbouwen van elastiek. Een Fishting Set is standaard ingebouwd bij deze 950 cm lange hengel, die 690 gram weegt.

 

 

Aanvullingen in het toch al brede aanbod...

 

 

De Gold Lake Special Bream: een klassieke brasemstok in 9,50 en 11 meter...

 

Gold Lake Special Bream

De Gold Lake Special Bream is zoals de naam al aangeeft, een vaste hengel voor de klassieke visserij op brasem. Net als de Optimax Carp is dit een betaalbare hengel van Hi-Modulus carbon die een zeer goede kwaliteit biedt en op 950 cm slechts 470 gram weegt. Zowel de 9,50 als de 11 meter versie (715 gram) hebben een mini-extensiedeel inbegrepen, die de hengels een halve meter langer maakt. Met anti-slip handgreep, genummerde delen met referentiepunt, en telescopische delen A en B.

 

Meer weten over de andere hengels van Arca? Kijk op de website of in de catalogus.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.