Buitenkansje op Rive viskist bij maandactie Voorhuis Hengelsport

03 december 2018 | Redactie

We willen niet te veel zeggen, maar een RS1 Aqua D36 viskist van Rive is niet zomaar een viskistje. Dit fraaie visstation met zijn robuuste frame en comfortabele zitting is de maand december lijdend voorwerp van de nieuwe maandactie van Voorhuis Hengelsport. De kist wordt voor de maandactie met korting aangeboden, in combinatie met 50% korting op Rive accessoires – zolang de voorraad strekt.

 

De maandaanbieding voor december...

 

Wanneer je dit leest kan de voorraad met deze aanbieding wel al uitverkocht zijn, dus snel bellen is aanbevolen. Maar bij de winkel van Voorhuis in Albergen is natuurlijk veel meer moois te zien dan alleen dit. Je kijkt er als witvisser de ogen uit wanneer je langs de stellingen loopt met vaste stokken, feederhengels, voer en aas, langs de Drennan-hoek, de Guru-materialen of Rive accessoires. Voor een mooie vaste stok of een topper voor de wedstrijdvisser zit je hier altijd eerste rang – en een mooie deal is er altijd wel te vinden. Ook met de nieuwste producten zijn ze snel. Zo kun je er de Aventus hengelserie van Guru vinden, maar ook de nieuwe Preston methodkorven en Korum feederhengels.

 

Niet zomaar een viskist: de RS1 Aqua D36 viskist van Rive... 

 

De Rive draaistoel is een gewilde accessoire…

 

Ook voor wat betreft elastiek of topsets kun je er alle kanten op. Let ook even op de vier vaste stokken Scimitar 950 en 1150, de Stradic 950 en de Perfection 1150. Al deze Shimano stokken worden verkocht met een gratis topset (4 meter) en een gratis cupset. Ben je een fan van Shimano stokken, dan kun je sowieso niet om Voorhuis Hengelsport heen.

 

Meer weten over de winkel van Voorhuis Hengelsport en de aanbiedingen? Bezoek de winkel in Albergen of blader door de webshop!

 

 

 

Ook deze aanbiedingen gelden in december...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.