Nieuwe Sphere luggage range van Browning

30 november 2018 | Redactie

De fraaie Browning  Sphere Compact Multipocket Carryall is een van de producten uit de nieuwe Sphere luggage range van Browning. De range is genoemd naar de toppers aan feeder- en matchhengels met dezelfde naam en omvat een zevental uitvoeringen in exclusieve blauwe tinten.

 

De Accessory Bag uit de nieuwe Sphere luggage range...

 

Kwaliteit

De range aan luggage wordt gekenmerkt door het innovatieve design en de kwaliteit. Het materiaal bestaat uit hoge kwaliteit pvc (6x 300D Polychlorid ) met een carbon-look afwerking. Praktisch, duurzaam en opvallend.

 

 

 

Ook foedralen...

 

Carryall

De Multipocket Carryall heeft ruime hoofdcompartimenten met een wijde opening. Aan de zijkant en voorkant bevinden zich grote zijvakken met sterke ritsen en extra grote openingen. De duurzame onderkant heeft nylon ‘runners’ om slijtage te voorkomen bij het schuren over ondergronden.

 

 

De Multipocket Carryall is er in Compact en Large...

 

De Multipocket Carryall is verkrijgbaar in twee uitvoeringen; een Large en een Compact. De Large meet 70 x 40 x 40 cm en heeft een inhoud van 110 liter. De Compact heeft 85 liter inhoud en meet 70 x 37 x 30 cm. De nieuwe Sphere range aan luggage – die in december 2018 verkrijgbaar is - kent naast vier tassen ook drie foedralen. Bekijk de range hier online in de nieuwe 2019 catalogus.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (1)

 

Kluitmans AH

garantie/Service.

Heb hier een vraag over , heb zelf de Sphere F1 Zerro in Belgiƫ gekocht (2700,- euro) was hier in Nederland voor de prijs van 3200,- euro . Heb nu stukken aan het zesde deel was spontaan gebroken +- 40 cm van de insteeknaar het vijfde deel ,en van het vijfde deel daar van was de binnennaad los .? Nu zijn die delen al negen weken weg naar Browning de winkelier zal mijn berichten als hij als hij iets hoort van de leverancier. Maar ik heb nog maar een keer contact gehad met de winkelier . En hij moet ook maar afwachten waneer dat browning over de brug komt .
Bij wie kan ik dit melden , ik hoop dat ik hier snel een antwoord op kan krijgen .
B.V.D getekend Toon Kluitmans.