Actieweken Hengelsport Hendriks met 20% korting

23 november 2018 | Redactie

Hengelsport Hendriks, onderdeel van Kampeerwereld Hendriks in Ermelo, sluit haar vijfjarig jubileum af met enkele actieweken van 20% korting op het hele assortiment. De allround hengelsportzaak begint deze actieweken vandaag (vrijdag 23 november) op Black Friday, waarbij de zaak tot 21 uur geopend is. Profiteer van dat voordeel op fraaie witvisartikelen…

 

Ook 20% korting op de mooie brasem replica's die Jasmijn hier in handen houdt...

 

Kampeerwereld

In de vijf jaar dat Kampeerwereld Hendriks de hengelsportafdeling op poten heeft gezet, heeft de zaak al flinke bekendheid gekregen en menige sportvisser is al een kijkje komen nemen bij de megastore aan de Harderwijkerweg 183. Zowel op witvisgebied als op roofvis- en karpergebied beschikt Hendriks over een degelijk assortiment, dat dankzij de online verkoop ook verder verkocht wordt dan alleen in de regio.

 

Bekijk de hele collectie Timm's dobbers...

 

Een opvallende Competition Feederbag XL van Cresta met korting…

 

Timm’s dobbers

Naast het talrijke voer, lijnen en kleinmaterialen kun je bij Hendriks goed terecht voor een ruim aanbod aan Timm’s dobbers, tassen van Cresta en ook Guru artikelen. Op de lokvoeren is geen 20% korting maar deze zijn sowieso altijd scherp geprijsd. Check even in de webshop hoeveel korting je krijgt op je favoriete producten.

 

Actieweken

De actieweken die op 23 november ingaan, en voortduren tot en met 15 december in de winkel en op de webshop nog op zondag 16 december, gelden qua korting van 20% zowel voor de verkoop in de winkel als op de webshop (uitgezonderd lokvoer en Deeper fishfinders). Na die tijd zal de hengelsportafdeling, waar Martijn van den Bos en Jasmijn – Pip – van Hulsen voor de deskundige inbreng en service zorgen, haar zesde jaar ingaan. Dus wees verstandig, en laat die 20% tot 16 december niet aan je neus voorbijgaan voor je favoriete hengel of werpmolen!

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.