Cresta teamleden aanwezig op hengelsportbeurs in Utrecht

21 november 2018 | Redactie

Ook dit jaar is witvismerk Cresta aanwezig op de hengelsportbeurs te Utrecht. Op de stand is natuurlijk al het nieuws voor 2019 te zien, plus het gehele Cresta assortiment. Wie op 30 november, of 1 of 2 december naar de beurs komt, kan kennismaken met een breed team van consultants en specialisten, die ook jouw vragen beantwoorden en jou op weg helpen een betere witvisser te worden.

 

Hieronder een kennismaking met de Cresta-teamleden die je in Utrecht op de beurs kunt aantreffen.

 

Danny de Man: favoriete visserij: commercials en feedervissen. Danny’s leven staat volledig in het teken van vissen. Hij vist minimaal 3 tot 4 keer in de week op de Belgische commercials met zowel de vaste hengel als feeder. In het weekend vist Danny graag de feederwedstrijden op ‘groot open’ water mee in België en Nederland. Ook is Danny steeds vaker te vinden op commercial wedstrijden waar er ook met de feeder gevist mag worden.

 

 

Nieuwe materialen: ook de Advantor-F kun je op de beurs bekijken...

 

Henk Enting: favoriete visserij: een echte allrounder. Henk kan met iedere techniek of witvis discipline goed uit de voeten. Of het nu gaat om veel vis vangen op verre afstand met de feeder, het vangen van een kilootje voorntjes met de vaste stok of het vissen op commercials, als hij maar beet krijgt! Henk vist in heel Nederland en bezoekt ook regelmatig de grotere wedstrijden op in landen zoals Duitsland en Tsjechië.

 

Jeroen Jansen: favoriete visserij: feedervissen op groot water. Jeroen vist het liefste met de feeder op de grotere meren en kanalen van Nederland, zoals het Ketelmeer of Oosterhorn kanaal. Zeker de laatste aantal jaren vist Jeroen ook steeds vaker met de vaste stok. Vooral de wintervisserij op voorn met de vaste hengel vindt Jeroen een van de mooiste visserijen.    

 

 

Alle Centurions op een rijtje...

 

Jaco Verhagen: favoriete visserij: commercials. Jaco heeft sinds jaar en dag altijd gevist op witvis met zowel de vaste stok als feeder op kanalen en rivieren. Een aantal jaren terug heeft Jaco zich volledig gericht op het commercial Vissen en beheerst hij alle commercial disciplines zoals het vissen met de  methodfeeder, pelletwaggler en natuurlijk de vaste stok. Jaco vist zowel individueel als in teamverband diverse competities mee in het Be-Ne-Lux circuit. Regelmatig reist Jaco ook af naar Engeland om daar ook de grote festivals mee te vissen.

 

 

Jaco Verhagen en andere Cresta consultants vind je ook regelmatig als auteur in magazine Witvis Totaal.

Jaco heeft bovendien een blog op de Witvis Totaal website...

 

Arjan Klop: favoriete visserij: vaste hengel op voorn. Arjan is opgegroeid met het vissen van wedstrijden. Met zowel de vaste hengel als feeder op allerlei type wateren. Of het nu gaat om dobbervissen of feedervissen Arjan behoort al jaren tot de beste vissers van Europa en heeft een indrukwekkend palmares opgebouwd. Zo werd hij met team Holland wereldkampioen dobbervissen, winnaar van de Don Slaymaker Memorial, winnaar van de nationale Topcompetitie dobbervissen, en ook wist hij afgelopen jaar de Teamcompetitie Feeder te winnen. Zijn interesse reikt verder dan alleen het vissen op natuurlijk water. Zo viste hij ook de prestigieuze Fish-o-Mania finale op de bekende Arena-vijver te Engeland.

 

Luciën de Rade: favoriete visserij: dobbervissen in alle vormen. Luciën’s hart ligt bij het dobbervissen, maar hij is vertrouwd met elke vorm van witvissen. Luciën vist al zo’n 15 jaar wedstrijden en is een vaste waarde geworden in het nationaal U-25 team en viste onder meer acht jeugd WK’s en diverse landenwedstrijden. Luciën boekte tientallen overwinningen bij de Topcompetitie Junioren en behaalde diverse ereplaatsen bij het Nederlands kampioenschap junioren. Zijn laatste WK onder 25 jaar eindigde hij zowel met het team als individueel als wereldkampioen.

 

 

Waaronder de Centurion 808 toppers...

 

Klaas Mozes: favoriete visserij: alle vormen van feedervissen en vaste stok op voorn. Klaas vist vooral de grotere wedstrijden mee in de noordelijke helft van Nederland. Het liefst vist hij wedstrijden zoals de federatieve kampioenschappen en NK’s, met zowel de feeder als vaste hengel. Klaas zijn favoriete visserij is het vissen op de grote meren en kanalen met de feeder op afstand. Ook het (winter)vissen met de vaste stok op voorn is een van zijn favoriete bezigheden. Tevens is Klaas steeds vaker te vinden op de commercials met zowel de methodfeeder, pelletwaggler als vaste stok.

 

Sjoerd Huizinga: favoriete visserij: licht en fijn feedervissen. Sjoerd vist voornamelijk wedstrijden in de noordelijke provincies. Sjoerd vist het liefst met de feeder en af en toe de vaste hengel. Vooral de feedervisserij met delicaat en fijngevoelig materiaal ligt hem het beste. Ook is Sjoerd al 18 jaar werkzaam bij Spro en Cresta en is daarmee een van de grootste Cresta ambassadeurs.

 

Klik hier voor meer informatie over Cresta en de consultants, of bezoek de beurs voor een praatje en gratis adviezen!

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.