Nieuwe tassen & foedralen in Cresta Luggage Range

13 november 2018 | Redactie

Voor 2019 breidt Cresta de Blackthorne Luggage Range uit met drie nieuwe verschillende tassen en foedralen. De Blackthorne Range van Cresta staat voor absolute topkwaliteit, functionaliteit in de praktijk en is ontworpen voor de veeleisende (competitie) visser die goed georganiseerd aan de waterkant wil verschijnen. 

 

Luciën de Rade toont de nieuwe Kitcase 175 van Cresta...

 

Blackthorne Protector Kitcase

Deze case is het ideale opberg- en transportmiddel voor tweedelige topkits met elastiekmontage en biedt ruimte aan tien tweedelige kits. De case is voorzien van twee rijen elastische lussen en een onderkant met twee steekvakken; dit alles om de topkits veilig en overzichtelijk op te bergen. Het grote voordeel van deze manier van opbergen is dat de topkits al voorzien kunnen worden van een montage. Dit geeft een enorme tijdwinst aan de waterkant. Voor het kant-en-klaar opgetuigd meenemen van de topkits zijn er tien neopreen straps meegeleverd, waarmee een tuigenwinder aan de twee hengeldelen te monteren is.

 

 

De fraaie nieuwe Rollerbag...

 

 

De Rollerbag kan al je 'overige' spullen makkelijk herbergen...

 

Blackthorne Rollerbag

De royale Blackthorne Rollerbag tas van 90 x 27 x 27 cm biedt ruimte aan alle grotere accessoires die de veeleisende visser met zich meeneemt.  Rollers, hengelsteunen, banksticks, topsetsteunen en driepoten zijn dankzij het geheel te openen deksel gemakkelijk in het grote vlak te plaatsen. De tas is voorzien van een verstevigde bodem en een voorgevormde bovenring. Hierdoor is de tas bestand tegen zware belasting en blijft deze perfect in model.

 

 

De Protector Case biedt ruimte aan vier hengelkokers...

 

 

De Kitcase 175...

 

Blackthorne Protector Pole Case

De Blackthorne Protector Pole Case biedt ruimte aan minimaal vier hengelkokers, diverse topkits of feederhengels: ideaal voor de visser die zijn uitrusting graag compact houdt. Ook als ‘tweede’ foedraal voor de visser die feeders en vaste hengels apart wil transporteren is deze case zeer geschikt. Op de voorzijde van de case bevindt zich een groot vak waar gemakkelijk een paraplu of andere lange accessoires in opgeborgen kan worden. De robuuste rits die over het gehele foedraal van 1,90 meter lengte loopt zorgt ervoor dat de inhoud snel voorhanden is.

 

 

De Kitcase is het ideale opberg- en transportmiddel voor tweedelige topkits met elastiekmontage. Er kunnen er tien in!

 

Duurzaam

De gehele Blackthorne Range is vervaardigd uit zeer slijtvast en makkelijk schoon te maken 600-D polyester materiaal. Ook is de gehele serie tassen en foedralen voorzien van een gevoerde schouderband en is er gebruik gemaakt een zeer duurzaam rubber materiaal op het grondvlak. Hierdoor wordt slijtage sterk gereduceerd en langdurig gebruik gegarandeerd.

 

Klik hier voor meer Cresta nieuws of volg de Cresta Facebookpagina voor actuele ontwikkelingen.

 

 

De Protector Case biedt ook plaats aan je paraplu in het ruime zijvak...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.