De voordelen van Preston’s Absolute Window Cage feeders

09 november 2018 | Redactie

De laatste jaren hebben de zogenaamde ‘Cage feeders’ een grote populariteit gekregen en het merk Preston Innovations heeft daar ook flink aan bijgedragen. De productontwikkelaars hebben nagedacht over een nieuw soort Cage Feeder, gecombineerd met de voordelen van een madenkorf voerkorf, met een verbeterde sluiting en een zeer goed werpvermogen.

 

Even wennen, die sluiting aan de zijkant...

 

Preston Innovations

Het resultaat is de Absolute Window Cage Feeder. De opvallende sluiting springt meteen in het oog. De feeder opent aan de zijkant en heeft een grote opening zodat het weinig moeite kost om hem te vullen. Het werpgewicht zit vooraan, net als bij een speedkorf, en de langwerpige vorm helpt mee om dat voordeel om te zetten in een zeer goede precisie bij het afstanden halen.

 

 

Eenvoudig in gebruik, als je de slag te pakken hebt...

 

 

Ook in een meer gesloten uitvoering...

 

Absolute Window Cage Feeder

De Absolute Window Cage Feeders verschijnen in drie maten Small, Medium en Large met gewichten tussen de 30 en 60 gram. Naast deze cage feeders is er ook een meer gesloten feeder. Deze Absolute Window Feeder Solid is er ook in drie maten en laat het voer langzamer los dan de Cage uitvoering.

 

Klik hieronder om een filmpje te bekijken met de voordelen van de nieuwe feeders.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.