DAM X-Therm: warm en droog de winter door

07 november 2018 | Redactie

Met een DAM X-Therm winterpak aan je lijf loop je er niet alleen mooi gecamoufleerd en warm bij dankzij DAM, maar je hebt met het supermoderne materialen ook nog eens een pak dat licht van gewicht is met 160 gram per vierkante meter, en met een waterkolom van 8000 mm een hoge waterdichtheid bezit. Zet maar op je verlanglijst!

 

Een jas om te koesteren...

 

X-Therm

Het is een tweedelig pak, deze X-Therm, bestaande uit een jas met afneembare capuchon  en een bib & brace broek. De buitenste laag van dit duurzame material bestaat uit 100% polyester ‘twill peach’ microfiber shell fabric met een DWR finish. De binnenvoering is zacht en warm met 100% micro fleece lining, terwijl de tussenlaag eveneens een 100% polyester laag heeft met een gewicht van 160 gram per vierkante meter.

 

 

Met een lekkere warme voering...

 

Mooie gecamoufleerde en waterdichte bib & brace...

 

Zichtveld

De afneembare en instelbare capuchon is volledig geïsoleerd en heeft een ‘wire peak’ om de vorm erin te brengen zodat je genoeg zichtveld kunt houden. Zowel op de broek als de jas zijn steekzakken met fleecebekleding voorzien. Elders op beide delen zijn meerdere (afsluitbare) zakken aangebracht. Uiteraard heeft de broek een kuitrits met klittenbandsluiting om het aan- en uittrekken van laarzen eenvoudig te maken.

 

Meer details kun je in de catalogus lezen of hier op de website.

 

Meer specificaties in de catalogus...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.