Garbolino in aantocht met innovatieve aasplateaus

06 november 2018 | Redactie

Het lijkt wel of Garbolino de laatste tijd met verdubbelde inzet bezig is haar arsenaal uit te breiden. Tussen de nieuwe producten voor 2019 door zien we allerlei prachtige maar ook slimme producten die de innovatieve koers van ‘Garbo’ onderstrepen. Naast het fraaie nieuwe GBC 36-50 visstation, zijn er ook tussen de accessoires voor deze kisten mooie aanvullingen te ontdekken…

 

De viskisten van Garbolino worden uitgebreid met allerlei nieuwe accessoires, waaronder mooie aasplateaus...

 

Garbolino

Waarschijnlijk heb je de GBC 36-50 kist van Garbolino al voorbij zien komen met zijn unieke 100% safe pinlock-poten. Deze kist mag er wezen. Maar er is meer. Naast het succes van de pootloze aasplateaus van dit jaar heeft het merk deze plateaus aangevuld met verschillende nieuwe modellen.
 

 

Stevig door de dubbele ophanging zonder poten...

 

 

Aasplateau voor de grootgebruikers...

 

Topsetsteun

Voor het nieuwe seizoen 2019 verschijnt er naast het model van 60 x  50cm (met en zonder overkapping) ook een 45 x 35 cm (met en zonder overkapping) en een 40 x 30 cm model. Daarnaast komt er nog een inklapbaar XXL model van 105 x 45 cm. Deze grote tafel meet in ingeklapte vorm 60 x 45 cm. Ook is er voor 2019 een kap(tent-overkapping) en een topsetsteun die op verschillende plaatsen op het aasplateau is te monteren. Deze topsetsteun is zo gemaakt dat de delen 3, 4 en 5 er perfect in passen.

 

 

De plateaus laten zich eenvoudig monteren...

 

Facebookpagina

Meer weten over deze nieuwe materialen? Houdt dan de Facebookpagina in de gaten van Garbolino Nederland of kijk op de website of de nieuwe catalogus al gearriveerd is. Wie weet kun je enkele van deze nieuwtjes ook al bekijken op de hengelsportbeurs in Utrecht.

 

 

Het nieuwe model krijgt zelf een prachtig transportsysteem met dubbele voorwielen...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.