Dubbel plezier met een Drennan Twin Tip Duo - video

31 oktober 2018 | Redactie

In Nederland kennen we het principe van een ‘Avon style’ hengel oorspronkelijk niet. En toch is een dergelijke twee-in-één hengel combi van een matchhengel en een quiverhengel geen slecht idee om ook hier te gebruiken voor stromend water en andere wateren. Want ook al hebben we hier geen Engelse ‘streams’, een nieuwe hengel als de Drennan Twin Tip Duo zou zeker een verrijking zijn voor je uitrusting.

Met een 'Avon rod' hoef je heus niet naar Engeland om er mee te vissen...

 

Drennan

De breed inzetbare Specialist Twin Tip Duo zorgt er met zijn twee topdelen voor dat je hem als matchhengel kunt gebruiken, maar met een tweede ‘quiver’top ook als quiverhengel met twee quiver glastoppen in 2 oz en 3 oz. De hengel verschijnt in een 11 en 12 voets uitvoering – 330 en 360 cm dus met een testcurve van 1,25 lb.

 

 

Buigzaam

Nu hoef je natuurlijk voor een prachtige lichte ‘penhengel’ met een testcurve van 1,25 lb heus geen stromend water voorhanden te hebben om er enorm veel ‘buigzaam’ plezier aan te kunnen beleven. Denk alleen maar eens hoe mooi krom deze zou staan bij het drillen van een flinke brasem, kleine karper, blankvoorn, zeelt, winde of baars. Maar dan heb je daarnaast bij de aanschaf van dezelfde Twin Tip Duo ook nog eens een quivertop erbij, waarbij je met een voerkorfje, methodfeeder of een bomloodje ook nog eens een leuke feederhengel erbij hebt. Meer weten? Klik hier.

 

 

Bekijk hierboven de features van de nieuwe Drennan Twin Tip Duo op video.

 

 

Klik hieronder om een avontuur van Martin Bowler met de nieuwe Twin Tip Duo te bekijken.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.