Browning brengt 2019 upgrade Carp King serie uit

06 november 2018 | Redactie

In 2010 kwam Browning als een van de eerste uit met een serie kortere witvishengels. Deze nieuwe stijl was toentertijd bedoeld voor het vissen in commercials en karpervijvers. Deze series, onder de naam Carp King, werden binnen korte tijd zeer populair. Voor komend seizoen stelt Browning in de 2019 catalogus een nieuwe range van de Carp King voor. Vertrouwde ‘CK’ kwaliteit in een nieuw jasje!

 

Een bijzondere serie 'CK' hengels is opnieuw uitgekomen...

 

Carp King

De nieuwe Carp King range is uiteraard aangepast aan de normen van 2019 en heeft op gebied van carbon en onderdelen de modernste materialen gekregen. Met de superdunne blanks; de perfecte actie en de hoogste kwaliteit carbon als kenmerk naast de (deels) EVA handgrepen die een speciaal contour kregen voor een betere grip, en een ‘snag-free hook keeper’.

 

 

Veel keuze voor de commercials...

 

CK Method Feeder

De serie bestaat uit tien uitvoeringen met de namen CK Method Feeder (330 – 60 gram), CK Carp Tickler (220 – 50/35 gram), CK Carp Wand (245 – 35/50 gram), CK Bomb (300 – 40 gram), CK Carp Feeder (330 – 50 gram), CK Carp Waggler (330 – 20 gram)en CK Micro Waggler (270/300 – 10/20 gram).

 

 

Een betaalbare serie bovendien...

 

CK Carp Tickler

Opvallend onderdeel in deze serie is de CK Carp Tickler. Deze hengels zijn slechts 220 cm lang en zijn in feite ééndelig. Wanneer je de glasfiber tip eraf haalt – deze is 63 cm lang – houd je een eendelige hengel over van ongeveer 150 cm lengte. Een baanbrekende hengel met twee tips die een bijzondere actie biedt en zeer accuraat werpt en wordt aanbevolen voor afstanden rond de 20 meter.

 

Catalogus downloaden

Benieuwd naar de rest van de 2019 Browning catalogus en de details van deze nieuwe Carp King hengels? Hier kun je de catalogus alvast downloaden of bekijken.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.