Alle geuren en kleuren Berlok voer bij Fauna 2.0

27 oktober 2018 | Redactie

Rijd je wel eens over de A27 tussen Breda en Gorinchem en ben je nog nooit bij Fauna Hengelsport langs geweest? Neem dan de afslag Raamsdonksveer en in drie minuten sta je in de grootste hengelsportzaak van de Benelux. Niet zomaar een winkel, maar een ‘belevenis’ voor elke sportvisser. Onlangs zagen we dat het aanbod aan Berlok witvisvoer er flink is uitgebreid.

 

De keuze aan Berlok is reuze...

 

Berlok

Met het ervaren Nederlandse merk Berlok (Berendsen Lokvoeders) heeft ‘Fauna 2.0’ misschien wel het lekkerste verse voer in huis voor elke sportvisser. In de schappen vinden we niet alleen de enkelvoudige voeren, degen (paste) en paneermelen in diverse kleuren, maar met name ook de publiektrekkers als de Feeder, de DK Absolute, de Brasem/Kanjer en de Extreme.

 

 

Enkelvoudige en samengestelde Berlok voertjes...

 

Pellets

Die laatste kant-en-klare wedstrijdvoeren kun aangelengd worden met de vertraagd oplossende pellets in dezelfde vier smaken. Hiermee verleng je de oplostijd en de werking van het voer met enkele minuten. De pellets – die in zakjes van 300 gram verpakt worden – kun je naar keuze in je grondvoer kneden ofwel in je voerkorf toevoegen.

 

Fauna Hengelsport

Bij Fauna Hengelsport kom je ook de grotere verpakkingen van Berlok voeren tegen, alsmede de toevoegingen en flavours en softhookers. Een rijk aanbod aan Berlok in Raamsdonksveer, warm aanbevolen voor de witvisser.

 

 

Pellets om de werking van het voer te verlengen...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.