Binnenkort verwacht: Interview met Sir Bob Nudd

21 oktober 2018 | Redactie

In de hedendaagse sportvisscene, met allerlei uiteenlopende disciplines, zijn er tal van (inter)nationale beroemdheden te bedenken. Maar hoe vaak gebeurt het dat een hengelsporter ook buiten het vissen om door het leven gaat als een ware beroemdheid?

Immer een flink gevuld net en altijd goedlachs, Sir Bob Nudd!

 

De door het Engels koningshuis gedecoreerde Sir Bob Nudd is in elk geval iemand die we onder dit selectieve gezelschap mogen scharen. Voor publicist en frequent Witvis Totaal auteur Gijs Nederlof stond deze oude rot uit het internationale wedstrijdcircuit al lange tijd op het verlanglijstje voor een uitgebreide reportage. Speciaal voor de honderdste editie van ons magazine reisde Nederlof af naar Engeland om de immer goedlachse zeventiger te interviewen. 

 

02

Still going strong!

 

En wie trouwens mocht denken dat Nudd volop aan het genieten is van zijn pensioen heeft het faliekant mis; deze Sir vist nog dagelijks, neemt deel aan meerdere wedstrijden per week en verzorgt beroepsmatig altijd nog vele demo’s voor zijn sponsors… Zorg dat je dit fraaie artikel niet mist en neem nu alvast een voordelig abonnement, dan heb je ook dit jubileumnummer gegarandeerd als eerste in huis: klik hier!


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.