Riviervisdag voor de jeugd aan de IJssel

12 oktober 2018 | Redactie

Hengelsportfederatie Midden Nederland houdt op zaterdag 13 oktober een Riviervisdag aan de IJssel bij Brummen waar je via twee workshops onder begeleiding veel kunt leren over het vissen op witvis en op roofvis. Elke workshop duurt twee uur. De aanvang is om 10 uur.

 

Een workshop op witvis en eentje op roofvis...

 

Twee workshops

In de eerste workshop leer je de fijne kneepjes hoe je met een stevige feederhengel op de rivier kunt vissen. De tweede workshop van twee uur gaat in op het vissen met kunstaas op roofvis op de rivier en met welke verschillende technieken en hengels je hiermee kunt vissen.

 

 

Lunch

Wanneer je tussen de 10 en 17 jaar oud bent, kun je meedoen. Deelname aan de dag is gratis. Deelnemers hoeven niet in het bezit te zijn van een VISpas. Vul wel snel het formulier in om je aan te melden, want er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers! Wie weet ben je nog net op tijd. Deze dag duurt van 10 tot 15 uur. Tussen de middag wordt voor een lunch gezorgd. Het adres van samenkomst is in Brummen aan de Bronkhorsterweg 22. Er wordt aan beide kanten van de IJssel gevist.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.