Preston licht een tip van de sluier van haar 2019 nieuws

12 oktober 2018 | Redactie

Witvissers uit Engeland zijn net aan het uithijgen van de ITS show, die op een aantal vlakken toch wel interessant was waar het nieuwe producten van Preston Innovations betreft. De lancering van veel Preston 2019 nieuws omvat een veelvoud aan verschillende producten, van vaste stokken en feeders tot haken en ander kleinmateriaal.

 

Nieuwe Tyson feederhengels van Preston...

 

Extremity molens

Het nieuwe Absolute Carbon visstation kun je beslist geen ‘kleinmateriaal’ noemen; dit superlichte visstation is een iets eenvoudiger en goedkopere uitgave van de Carbon van afgelopen jaar maar nog altijd met een exclusief prijskaartje (ruim 1500 Engelse ponden). Prijzig, maar dan heb je ook wat. Ook opvallend zijn de verschillende werpmolens die uitkomen; één onder de naam Extremity (een 520 and 620 feedermodel) en één onder de naam Inertia met een 320, 420 en 520 model.

 

Klik hier voor een filmpje van de nieuwe producten show van Preston...

 

 

 

Tyson

Prachtige feederhengels waren er ook te ontdekken met de Tyson hengels, die een serie betaalbare stokken vertegenwoordigen .Vaste hengels waren er natuurlijk ook. Als opvolgers in de Response range komen de XS ‘poles’ op de markt met een XS50, XS70 en XS90. Natuurlijk te veel om op te noemen, maar alvast iets om naar uit te kijken.

 

 

Ook veel nieuwe kleinmaterialen...

 

Klik hieronder om een Facebook filmpje te bekijken waarin Arnout van der Stadt de nieuwe werpmolens toelicht.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.