Collectie Frenkies topdobbers nu ook via de webshop van Fish Inn

06 oktober 2018 | Redactie

Sinds een maand heeft Fish Inn in Venlo een ruime collectie van ‘Frenkies witvisdobbers’ op voorraad. Net zoals ieder product uit het assortiment van Fish Inn zijn deze dobbers ook online te bestellen. Of je nu op zoek bent naar een dobber voor het vissen op rivieren, kanalen of commercial vijvers, je bestelt ze gewoon via Fish Inn.

 

Prachtige dobbers uit de collectie van 'Frenkies'...

 

Frenkies dobbers

‘Frenkies dobbers’ is het merk voor alle soorten witvisdobbers. Het staat garant voor topkwaliteit voor een scherpe prijs. Alle dobbermodellen zijn ontwikkeld vanuit het vissersoogpunt en alle modellen zijn dan ook optimaal doorontwikkeld. Daarnaast zijn enkel en alleen de beste materialen gebruikt tijdens het productieproces van Frenkie witvisdobbers. Of je nu een recreatieve visser of een wedstrijdvisser bent; met Frenkies dobbers kun jij in iedere situatie uit de voeten en is geen vis meer veilig.

 

 

 

Fish Inn

Fish Inn heeft bijvoorbeeld stevige Frenkies dobbers voor de commercials en de karpervijvers, zoals de Silas, Ruben, Thijs, Lee, Luka en Ringo. Maar ook voor rivieren en kanalen heeft Frankies de juiste modellen. Bestel je online bij Fish Inn, dan worden jouw dobbers in een stevige koker en vaak nog dezelfde werkdag verzonden. ​Alle Frenkies dobbers bekijk je hier

 

En je weet: als ze ondergaan, zijn ze op hun mooist...

 

 

Lees meer over:
Fish inn Venlo Frenkies Dobbers

Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.