Drennan’s nieuwste Avon rod: Specialist Twin Tip Duo

05 oktober 2018 | Redactie

Drennan is als een van de meest ervaren hengelsportmerken als geen ander bekwaam in het maken van perfecte hengels voor de karpervisserij en witvisserij. Zeker waar het specialistische uitvoering betreft als de ‘Avon rods’. Al die expertise komt samen in een tweetal dat luistert naar de naam Specialist Twin Tip Duo. Een specialist met twee toppen…  

Een hengel voor de klassieke visserij op kopvoorn, barbeel en Hollandse soorten als zeelt, brasem, winde, blankvoorn en wat al niet met die twee uitvoeringen...

 

Drennan

Deze breed inzetbare Specialist Twin Tip Duo zorgt er met zijn twee topdelen voor dat je hem als matchhengel kunt gebruiken, maar met een tweede ‘quiver’top ook als quiverhengel met twee quiver glastoppen in 2 oz en 3 oz. De hengel verschijnt in een 11 en 12 voets uitvoering – 330 en 360 cm dus met een testcurve van 1,25 lb.

 

 

Een beauty van een veelzijdige hengel...

 

 

Specialist Twin Tip Duo

Bij het lezen van die testcurve van 1,25 lb aan een ‘float’uitvoering, spitsen er al heel veel liefhebbers de oren. Die testcurve is namelijk een prachtige lichte curve om helemaal krom te trekken aan een zeelt, maar ook aan een brasem of een flink bonkende blankvoorn. Heb je daar even genoeg van, dan zet je het quiver topdeel erop en kun je met een licht voerkorfje of methodfeeder gaan feedervissen. Een prachtige hengel voor veel wateren, stromend of stilstaand, en veel verschillende situaties en technieken.

 

 

Twee hengels voor de prijs van één: een Float uitvoering en een Quiver uitvoering...

 

 

De Quiver heeft twee glastoppen in 2 en 3 oz...

 

 

In matgroene finish...

 

Duplon grip

De blank is gemaakt van high modulus carbon en heeft een kurken handdeel met een Duplon grip erop. Naast de SIC ogen kent deze Specialist Twin Tip ook een stevige DPS reelhouder. De blank is afgewerkt met een matgroene finish.  

 

Bekijk hieronder het filmpje over deze hengel dat op Facebook is geplaatst.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.