Lezing witvis bij Feest4Daagse HengelDiscount

25 september 2018 | Redactie

De Feest4Daagse die zal plaatsvinden bij HengelDiscount in Oldemarkt duurt van 27 t/m 30 september. Tussen de scherpe aanbiedingen door zal Jan van de Bovenkamp van Evezet een lezing houden op de donderdagavond om 19 uur. Meld je hiervoor aan, want vol is vol!

 

Witvislezing...

 

Reserveren

Witvisser en Evezet-voorman Jan van de Bovenkamp komt op donderdag 27 september de multidisciplinaire materialen en producten van groothandel Evezet demonstreren. Voor witvissers extra interessant omdat Jan om 19 uur een lezing zal geven over de nieuwste voertechnieken en belangrijke toevoegingen aan aas en voer, zoals additieven en leem. De lezing biedt plaats aan 50 zitplaatsen. Reserveer een stoel op 0561-450535 (vol=vol!) en profiteer van de VIP aanbiedingen!

 

 

Feest4Daagse 

De Feest4Daagse is de moeite van een bezoekje waard. Het regent deze dagen spetterende aanbiedingen en de 30e september is er koopzondag. Tijdens de Feest4Daagse is er op nagenoeg alle producten in de winkel een korting van 20%. Wil je artikelen via de webshop bestellen, dan geldt er tijdens deze vier dagen een korting van 10% op de hierin vermelde artikelen.

 

Gerald Vierhout

Nog even aandacht voor de NKS-kampioen Gerald Vierhout, die dankzij ondersteuning van HengelDiscount samen met vispartner in crime Hendry Vis de meest prestigieuze snoekbaarswedstrijdencyclus van onze land tweemaal wist te winnen en bovendien de laatste editie van de PredatorTour winnend afsloot. Gerald  is op koopzondag 30 september aanwezig in de winkel.

 

Houd de website en de Facebookpagina in de gaten, want er worden nieuwe klantenkaarten en spaarsystemen geïntroduceerd en in de aanloop naar de Feest4Daagse wordt bekend gemaakt welke aanbiedingen er tijdens deze dagen worden ‘prijsgegeven’…

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.