Kennismakingswedstrijd op de Snake Lake

23 september 2018 | Redactie

Waarschijnlijk volg je al wel de berichtgeving over de unieke Snake Lake die bij Putten/Nijkerk gerealiseerd is op het visvijvercomplex De Berenkuil. Maar heb je er zelf al eens gevist? Speciaal om sportvissers kennis te laten maken met dit speciale viswater, wordt op 13 oktober een kennismakingswedstrijd gehouden waar iedereen aan kan meedoen.

 

De hengelkeuze is vrij, maar hou wel rekening met dit soort vissen...

 

Snake Lake

Deze dag op de Snake Lake van De Berenkuil staat gepland tussen 10 en 15.30 uur op deze zaterdag de dertiende oktober. Deelname is 10 euro, waarvan 5 euro wordt uitgekeerd in prijzen en waardebonnen. De hengelkeuze is vrij. De loting op 13 oktober is om 8.30 uur. Ben je erop gebrand om deel te nemen, wees er dan op tijd bij want er worden maximaal 30 vissers toegelaten. De inschrijving start op maandag 24 september.

 

 

De unieke Snake Lake langs de A28....

 

 

Voor recreanten en wedstrijdvissers...

 

Hengelsport Centrum Nijkerk

Tickets kunnen gekocht worden bij Hengelsport Centrum Nijkerk aan de Watergoorweg 51 C in Nijkerk of in het restaurant van De Berenkuil. De winnaar van de wedstrijd krijgt een dinerbon voor twee personen en twee keer gratis vissen op het Snake Lake. Rest van de door Hengelsport Centrum Nijkerk beschikbare gestelde prijzen wordt na afloop van wedstrijd verloot onder de deelnemers. Deze loting vindt plaats om 17 uur in het restaurant van De Berenkuil.

  

 

Schrijf je in vanaf maandag 24 september 2018, er is plek voor 30 vissers en vol is vol!

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.