Barbeeldag 2018 dit weekend in Veessen aan de IJssel

21 september 2018 | Redactie

Langs de IJssel bij Veessen wordt zaterdag 22 september  aanstaande voor de vierde keer de Barbeeldag gehouden. Voor de organisatie sloegen drie partijen de handen ineen: Hengelsport Federatie Midden Nederland, belangenorganisatie The Barbel Society en Sportvisserij Oost-Nederland. De Barbeeldag wordt nog groter aangepakt dit jaar en belooft weer zeer interessant te worden voor de specimenhunters en witvissers.

 

Een leerzame dag aan de IJssel...

 

Veessen

Locatie van verzameling is opnieuw Camping de IJsselhoeve in Veessen. Dit jaar is hier een demoplein ingericht, direct aan de IJsseloever. Tevens is er een loodruilbeurs. Voor de vrolijke noot wordt dit jaar ook de loterij gehouden waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Natuurlijk wordt er gevist! Zes teams van bekende internationale barbeelvissers verzorgen de gehele dag demo's over hoe efficiënt je op de rivier op barbeel kunt vissen. Verder interessante lezingen, presentaties en een jeugdplein feedervissen in de praktijk. In Veessen kom je zeker bekende witvissers tegen, waaronder Witvis Totaal blogger JanWillem Nijkamp, die als wedstrijdvisser demonstraties geeft en die je natuurlijk alles kunt vragen over het vissen op zijn favoriete rivier.  

 

 

Op een prachtige locatie...

 

Barbeeldag

Bezoekers zijn vanaf 10 uur welkom. De toegang is gratis. Ook is er volop gratis parkeergelegenheid aan het begin van de camping. Bij aankomst word je verwelkomd door de parkeerbegeleiders en je krijgt direct een overzichtelijke programmaflyer. De hele dag wordt opgeluisterd door spreekstalmeester Marco Kraal, hij zorgt ervoor dat je niets hoeft te missen.

 

Voor de duidelijkheid: Veessen ligt tussen Deventer en Zwolle, vlakbij Heerde en Wijhe.

 

Klik hieronder voor een impressie van de Barbeeldag van vorig jaar.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (1)

 

A van Lohuizen

Hallo mag iedereen daar vissen met het lidmaatschap van de snoekbaars Heeerde en de vis pas.lijkt mij ook wel een keer leuk om daar te vissen .mvrg Andries