Daiwa en Ringers demonstratiedag in Haaksbergen

02 september 2018 | Redactie

Hengelsport Kruidenier in Haaksbergen is niet alleen van alle markten thuis, maar heeft bij de witvissers absoluut een streepje voor. De service is altijd optimaal en de zaak is altijd een van de eersten die nieuwe witvismaterialen in huis haalt. En dan hebben we het nog niet eens over de speciale dagen met kortingen en de demonstratiedagen, zoals aanstaande vrijdag 7 september van de merken Daiwa en Ringers.  

 

Nieuw van Ringers en al goed voor veel overwinningen: Feeder European...

 

Daiwa

Van 13.30 tot 20.00 uur kun je in de zaak in Haaksbergen op deze vrijdag alles te weten komen over de nieuwe en huidige Ringers voertjes en Daiwa materialen. Te gast zijn respectievelijk Jack Valkenburg en André Piters namens die merken. Naast het bestaande assortiment worden ook de nieuwste ontwikkelingen uitgebreid gedemonstreerd en uitgelegd in de winkel. Het tijdstip is speciaal in de middag en avond gekozen, zodat iedereen de tijd kan nemen om deze demonstraties te komen bekijken.

 

 

Jack Valkenburg is vrijdag te gast in Haaksbergen...

 

Ringers

Een van de nieuwe voertjes van Ringers is de Feeder European, die sinds een paar dagen in de winkel van Kruidenier klaar ligt voor de feedervissers. Deze gouden zoete mix die Phil en Steven Ringer al vele overwinningen heeft gebracht, heeft een cocos/collant geur en is heel zacht van structuur. Ook is hij goed te mixen. Bij Hengelsport Kruidenier verkrijgbaar en tevens via de webshop te bestellen.

 

Ook in de winkel in Haaksbergen: de Commercial feeder van Daiwa, naast toppers als de Tournament Distance feeder…

 

 

 


 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.