Witvisdagen Oldemarkt met ‘vismeester’ Leen Harmsen

22 augustus 2018 | Redactie

Leen Harmsen is een oude bekende voor de bezoekers van HengelDiscount in Oldemarkt. Deze ervaren witvisser en vismeester is wereldberoemd in Rotterdam en omstreken en heeft al menige beurs en evenement verrijkt met zijn deskundige uitleg van het vissen, en het witvissen in het bijzonder. Deze week is hij van woensdag 22 t/m vrijdag 24 augustus aanwezig bij HengelDiscount.

 

 

Elastiek ibouwen

 

Ben je witvisser en geïnteresseerd in de materialen en technieken, en bovendien leergierig, dan kun je je voordeel doen. Leen beantwoordt alle vragen, en helpt je bij het oplossen van problemen op witvisgebied. Bovendien laat hij zien hoe je bijvoorbeeld elastiek inbouwt, onderlijnen maakt of bepaalde montages uitvoert.

 

 

Lokvoertjes

Natuurlijk deelt hij met de bezoekers de beste tips en trucs en recepten voor lokvoertjes. Het maakt niet uit of je met de vaste stok vist, de feederhengel, methodfeeder of pellet waggler, vismeester Leen helpt je op weg. Je krijgt uitleg op maat vanuit je luie stoel en een bak koffie erbij.

 

 

Leuke aanbiedingen voor de instappers en de jeugd...

 

HengelDiscount

Natuurlijk kan hij je ook op weg helpen bij de aanschaf van een hengel of bij het samenstellen van een set of de aankoop van onderdelen, accessoires of de juiste lijn, dobber of voerkorf. Bij HengelDiscount heb je vrijwel alles onder handbereik. Bovendien zijn er tijdens het bezoek van Leen veel artikelen in de aanbieding en kun je ook daar je voordeel mee doen. Klik hier voor een paar voorbeelden.

 

 

Als je in Oldemarkt niet slaagt...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.