Acolyte Ultra Float 11 en 12 voor het finessewerk

21 augustus 2018 | Redactie

Met de 11 en 12 voets Acolyte Ultra Float hengels brengt Drennan twee vederlichte en snel hanteerbare hengels uit voor het matchvissen en voor technieken als met de pellet waggler, als aanvulling op de eerder uitgegeven 13, 14 en 15 voets uitvoeringen. De superdunne blank, comfortabele grip en balans van de Acolyte Ultra maakt het een plezier om mee te vissen.

 

De 11 en 12 voet Acolyte Ultra zijn als aanvulling gekomen op de grotere maten 13, 14 en 15 voet...

 

Acolyte Ultra

De Acolyte Ultra in 11 en 12 voet - 335 en 366 cm - worden door Drennan aanbevolen voor kleine wateren zoals singels, vijvers, snake lakes en riviertjes, en zijn prima hengels voor het ‘platform’vissen vanaf vlonders en steigers op de commercials. De lengtes lenen zich hier uitstekend voor.

 

 

De tweedelige twaalfvoeter is een verdergewicht met snelle actie en dempende top...

 

 

De Acolyte Ultra hengels buigen in alle lengtes mooi gelijkmatig door...

 

Drennan

De tweedelige Acolyte Ultra Float hengels in de 11 en 12 voet versie hebben een snelle actie en een mooie dempende top waardoor je volgens Drennan met onderlijnen tussen de sterktes 1 en 3 lb kunt vissen (08/00 en 14/00). Ideaal voor het finessewerk op alle witvissoorten,  F1 karpertjes en een slagje groter. Een kwaliteitsblank, het kurken handvat en de lichte Fuji onderdelen staan garant voor jarenlang visplezier. Een aanwinst voor de brede Acolyte familie.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.