Korting op zitkisten bij De Hengelsportreus

03 augustus 2018 | Redactie

Een degelijke viskist koop je niet in een opwelling, maar is een weloverwogen keuze. En niet alleen vanwege de aanschafprijs is het een kwestie van goed de specificaties bekijken en nadenken of een kist bij over jouw manier van vissen past. Maar als het moment dan daar is, en je hebt je keuze gemaakt, dan is het fijn als je bij een betrouwbaar adres ook nog eens 10% korting kunt krijgen…

 

Heb je je volgende viskist al in je achterhoofd, dan wil 10% korting altijd helpen...

 

De Hengelsportreus

Bij dat vertrouwde adres hoort zeker een zaak als De Hengelsportreus in Drempt. Deze hengelsportzaak in de Achterhoek, niet ver van Arnhem en Doetinchem, heeft alle specialismen in huis maar heeft een speciale plek voor de witvisserij. Dan begon natuurlijk al in 1990, toen het werd geopend en dankzij de kennis en kunde van Henk ‘de Reus’ en Paul Uffing een favoriete verzamelplek voor witvissers en wedstrijdvissers werd. Ook nadat wedstrijdvisser De Reus zelf een jaar of tien geleden helaas moest afhaken vanwege gezondheidsklachten, bleef de liefde voor het witvissen bestaan in Drempt.

 

 

Alle kennis, ervaring en kunde onder één dak. En het beste adres voor je verse maden en casters...

 

Viskisten

In de maanden augustus en september 2018 is het extra interessant bij De Hengelsportreus, want dan is er 10% korting op alle vismanden en zitkisten. En daarmee komen we weer op het verhaal over de aanschaf van zo’n kist. Dat gaat vaak niet over één nacht ijs (zelfs niet bij 30 graden Celsius) en wanneer je je keus hebt laten vallen op een bepaalde kist, ben je maar wat blij als je ergens 10% korting kunt krijgen op zo’n mooi product. De Hengelsportreus heeft kisten van onder meer de merken Rive, Matrix, Preston en Maver en ook voor de mensen met een zwakke rug zijn er oplossingen in huis!

 

Bij sommige Matrix kisten, kun je ook een luxe draaibare stoel aanschaffen…

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.