Browning Sphere Bomb: superlichte specialist

01 augustus 2018 | Redactie

De Sphere Bomb hengels werden, net als alle Browning hengels in de Sphere reeks, gemaakt uit carbon en met componenten van de allerhoogste kwaliteit. De hengels zijn ultralicht, ultraslank en uitgerust met een uniek ergonomisch handvat dat niet alleen het gewicht reduceert, maar er ook voor zorgt dat de visser zijn hengel perfect aanvoelt. De 300 cm lange hengels hebben speciale SIC ogen.

 

In het kenmerkende blauw...

 

Sphere Bomb

De Sphere Bomb hengels zijn er in twee uitvoeringen; de gewone Bomb en de +10% Power, met respectievelijk een 25 gram en een 35 gram als bijbehorend werpgewicht. De De Bombs zijn voorzien van speciale ‘ultra low friction ‘skeletal’ SIC geleidogen – de beste en lichtste geleideringen op de markt.

 

 

Beide uitvoeringen hebben een eigengewicht van 133 gram...

 

Dertig meter

De hengels hebben een zachte actie, die zich uitstekend leent voor het vissen op afstanden tot zo’n dertig meter met de bomb, lichte method-feeders of conventionele feeders. De blank is van topkwaliteit en zacht genoeg om met lichte lijnen en kleine haken te kunnen vissen, maar toch krachtig genoeg in het onderste gedeelte om grotere en hard vechtende vissen te kunnen bedwingen.

 

Vier glastoppen

De Sphere Bomb van Browning wordt geleverd met vier glastoppen die zowel gevoelig zijn en dus een goede beetindicatie geven, als sterk,  zodat ze niet sneuvelen bij de karpervisserij. Het eigengewicht van de tweedelige hengels is voor beide 133 gram.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.