Hendriks Actie Prijs voor handige Bankstation vistas

31 juli 2018 | Redactie

Je hoeft niet per se een karpervisser te zijn om de Strategy Bankstation een superhandige tas te  vinden. Met name voor de statische sportvissers onder de instappers, herintreders of voor de jeugd bij wie alle materialen in één tas passen, is de Bankstation een uitkomst, niet in het minst vanwege de ‘werktafel’ die in het deksel verwerkt zit. De Bankstation heeft het label ‘Hendriks Actie Prijs’ bij deze hengelsportzaak in Ermelo gekregen, die onderdeel is van Kampeerwereld Hendriks.

 

Handige tas met 'werktafeltje'. Je hoeft heus niet alleen maar karpervisser te zijn om deze tas goed te kunnen gebruiken...

 

Bankstation

Dat label betekent dat er afprijzing in het spel is, en dat je even de prijs moet checken om geen dief van je eigen portemonnee te worden bij dit buitenkansje. Karpervissers noemen deze Bankstation een ‘karpertas voor de korte sessies’, maar daar hoef je het niet mee eens te zijn natuurlijk. Alsof je tas 30 cm langer moet zijn wanneer je een lange sessie gaat maken! Enfin: het deksel van de Bankstation is als gezegd een werktafeltje waarop je onderlijntjes kunt knopen, je gereedschap op kunt plaatsen, je blikje drinken, koffie, hakensteker en wat al niet.

 

Ook ruimte aan de voorzijde voor kleinmateriaal en bijvoorbeeld onderlijntjes...

 

Groot binnenvak

Het grote binnenvak biedt maximale opslagruimte voor je spulletjes, aas, voer en kleinmaterialen. Voor de karpervissers heeft deze Bankstation een apart uitneembare compartiment voor een tacklebox en ‘PVA-koker’; anders gezegd: twee compartimenten die je in donker makkelijk kunt vinden. Ook aan de buitenzijden is nog bergruimte voor bijvoorbeeld een tasje met onderlijnen en waarvoor je het deksel niet hoeft te openen zodat je koffie omvalt. Wanneer je alle materialen keurig in doosjes of pouches opbergt, kun je het hoofdcompartiment optimaal gebruiken.

 

Hendriks Hengelsport

De harde bodem van de tas biedt bescherming tegen modder en vocht. De Bankstation wordt geleverd met een raincover en is uitgevoerd met stevige hengsels en een verstelbare, gevoerde schouderband. De afmetingen van deze XL tas bedragen 42 x 46 x 29 cm. Kijk op de webshop van Hendriks Hengelsport voor de prijs van deze aanbieding.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.