Ringers Baits nu ook online bij Fish Inn

09 juli 2018 | Redactie

In Venlo voert Fish Inn al geruime tijd het merk Ringers Baits in de winkel. Een onderscheidend merk dat in Engeland al furore maakte in de witviswereld en ook in Nederland onder de kenners populair is. Fish Inn gaat nu het hele assortiment ook online aanbieden met duidelijke afbeeldingen en omschrijving.

 

Veel keuze aan Ringers Baits in Venlo...

 

Ringers Baits

Niet alleen is het merk bekend vanwege het Ringers voer zoals de Dark Groundbait maar zeker ook vanwege de pellets. Naast deze klantenbinders is er een ruim aanbod aan liquids, wafters en boilies voor de karpervisser en witvisser. Ga je met de Ringers producten aan de slag dan weet je zeker dat je met topkwaliteit voer en aas aan het water zit.

 

 

De populaire Dark Groundbait van Ringers...

 

Advies

Wil je graag eerst meer advies over de voersoorten van Ringers dan staat er altijd een witvisspecialist voor je klaar in de winkel in Venlo, maar ook telefonisch. Je bereikt deze het gemakkelijkste door een belletje te plegen naar 077-3541449. Wie naar de winkel komt, kan in alle rust uitgebreid advies krijgen met een kop verse koffie in de hand.

 

Bekijk hier het  complete assortiment Ringers.

 

 

Wafters: ook voor witvissers...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.