Hengelsport IJmuiden

08 juli 2018 | Frits Kromhout van der Meer

Ronald Engelhart ondernemer van het bekende gelijknamige familie bedrijf Hengelsport en Dierenvoeders in IJmuiden stapt uit het bedrijf. Dit komt onder meer doordat zijn visie op het beleid van onder andere de ontwikkelingen op hengelsportgebied niet meer samen gingen. Engelhart besloot de stoute schoenen aan te trekken om zijn eigen ideeën te verwezenlijken, door zich in het diepen te gooien en echt voor zichzelf te beginnen. Hij heeft een compagnon gevonden in zijn goede vriend Peter Cottaar. Samen willen zij deze klus gaan klaren.

 

foto 02

 

A-locatie

De zoektocht heeft tot een nieuw pand geleid op een geweldige A-locatie met gratis parkeergelegenheid en dat vlakbij de IJmuidense Zuidpier, havens, Noordzeekanaal en strand.

 

Hengelsport IJmuiden 03

Hengelsport IJmuiden

 

Na weken van klussen, verbouwen en zweten staat deze prachtige nieuwe hengelsportwinkel als een huis. Met werkelijk een prachtige sortering van alle A-merken die er op de Nederlandse markt te verkrijgen zijn. Zo dicht bij zee is er natuurlijk alles te verkrijgen op het gebied voor zowel boot-, strand- en piervisserij. Ook op het gebied van de roofvis- en witvisserij ligt er echter werkelijk alles én niet te vergeten de karpervisserij natuurlijk. Met andere woorden, wanneer je denkt dat Hengelsport IJmuiden enkel en alleen in zeevisserij voorziet, vergeet dat dan! Echt met elke hengelsportdiscipline is rekening gehouden!

 

Hengelsport Ijmuiden 05

Hengelsport IJmuiden

 

Uniek

Uniek in Nederland is waarschijnlijk wel de verkoop op het gebied van aaspresentatie en zee-aas, deze worden namelijk levend en vers bewaard in aquaria van meer dan 2.000 liter inhoud. Je vindt er onder meer natuurlijk de vertrouwde verse zeepier en zagers als de steek-, slik- en kweekzagers. Witvissers kunnen rekenen op verse maden, dauwpieren, mestpieren en knapperige casters. Doodaasvissers kunnen er op hun beurt weer terecht voor (zand)spiering, bliek etc. Wat niet onvermeld mag blijven is dat Ronald zeer trots is op zijn karperafdeling. Dat is overigens zeer terecht, want dit betreft waarschijnlijk het grootste assortiment in de regio van IJmuiden, zéker wanneer het gaat over boilies en overige (karper)voeders.

 

Hengelsport IJmuiden 07

Hengelsport Ijmuiden 08

 

Voor elke hengelsporttak dus alleen maar A-merken op voorraad. Teveel om allemaal op te noemen, maar denk bijvoorbeeld aan: Van Staal ,Fin Nor, Shimano, DAM, Albatros, Vercelli, Cinetic, Fiiish, Okuma,  Asso, Tronixpro, Weebass, Mustad, Spro, Martin SB, Midnight Moon ect.

 

Hengelsport IJmuiden 09

Hengelsport IJmuiden 10

 

Koffiecorner

Tevens is er een gezellige koffiecorner ingericht om even lekker bij te praten over de vangstberichten her en der, en uiteraard zal er ook frisdrank verkrijgbaar zijn. De verwachtingen zijn dat er eerdaags ook visworkshops en knoopavonden worden gegeven.


Hengelsport IJmuiden 11

 

Opening!

De winkel is zeven dagen in de week geopend, zie voor openingstijden www.hengelsportijmuiden.nl De officiële feestelijke opening staat gepland op  20, 21 en 22 juli as. Deze dagen staan bol van acties en leuke attenties. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en drankje.

Het adres:

 

Hengelsport IJmuiden
Kromhoutstraat 56
1976 BM IJmuiden
Tel. (0255) 820400


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (1)

 

willem boersma

Zeer leuke winkel , brede assortiment voor elke takt van de visserij.
Je word ook goed geholpen en denken met je mee, hebben ze iets niet dan gaan ze kijken of ze het kunnen bestellen voor je.
Dus deze winkel is echt een aanrader..