Japanse Garbolino lijnen: eerlijk en betrouwbaar

12 juni 2018 | Redactie

Garbolino heeft dit jaar een hele reeks met nieuwe lijnen uitgebracht. De nieuwe nylonsoorten en een fluorocarbon liggen reeds in de winkel. De nylons werden gemaakt door een van de beste Japanse nylonfabrikanten en hebben een 100% eerlijk aangegeven diameter. Zie je door de bomen het bos niet meer, dan kun je blindvaren op deze Garbolino lijntjes.

 

Gefabriceerd in Japan voor Garbolino…

 

Garbolino 

Een goede hoofdlijn en een prima onderlijn, dat willen we allemaal natuurlijk als witvisser. Maar het een is niet hetzelfde als het ander. Garbolino weet het onderscheid als de beste en liet bijvoorbeeld een zeer goede Super Soft fabriceren; een zeer soepele nylon speciaal voor het maken van onderlijnen.

 

 

02

03

Een sterke fluoro coated nylon…

 

Hoofdlijn

De Super G Power daarentegen is weer bijzonder geschikt als hoofdlijn. Deze is zeer sterk op de knoop en loodjes kunnen goed verschoven worden zonder dat de nylon snel beschadigt. Ga je met de matchhengel of de pellet waggler op pad, dan is er weer de zinkende Super Match Sinking - een goed zinkende nylon met niet te veel rek, die een van de betere lijnen is om op afstand de haak goed te kunnen zetten.

 

04
Een fraaie klos voor je onderlijntjes…

 

Super Fluo

Natuurlijk kon een goede fluoro coated nylon niet ontbreken. Daarom is er de Fluoro Power. Dit is een lijn die veel minder zichtbaar is dan gewone nylon. Daarnaast is deze Fluoro Power zeer schuurvast en enorm sterk. De Fluoro is ideaal voor het maken van tuigen voor de karpervisserij en voor onderlijnen voor de feeder- en matchhengel

 

Garbolino heeft met dit viertal een stevige basis gegeven voor elke witvisser en karpervisser. Elk van de lijnen uit deze nieuwe serie verschijnt in meerdere diameters. Kijk voor meer informatie op de website.

05
Sterk spul: lijntjes, dobbers en haken van Garbolino…


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.