Matrix Feeder Seat: comfortabele stoel op je viskist

07 juni 2018 | Redactie

Het merk Matrix is in de winkel van De Hengelsportreus in het Achterhoekse Drempt goed vertegenwoordig met onder meer visstations. Naast de laatste S25 en S36 Superbox stations is daarnaast de stabiele F25 Box nog altijd een populair station om meerdere redenen. Eén ervan is de luxe Feeder Seat stoel met rugleuning die je als optie kunt krijgen. Geen onbelangrijke onderdeel!

Deze stoel maakt het verschil na urenlang vissen…

 

Matrix F25

Die F25 Box is qua prijsstelling wat vriendelijker dan de Superboxen maar doet er beslist niet voor onder in degelijkheid en praktisch gebruiksgemak. Sterker nog, het is een gewilde rechttoe-rechtaan Box met zijn sterke frame met 25 mm poten, schuivend voetplateau en de 90 mm diepe basis lade. Dankzij de Deep Drawer Unit (die bij aankoop apart verpakt wordt) kun je er erg veel materiaal in kwijt. Omdat het een System Seatbox is, kun je hem in meerdere uitvoeringen tegenkomen aan de waterkant. Klik hier voor een filmpje. 

 

matrix feeder seat 02
De uitvoering met Feeder Seat van de F25…

 

De Hengelsportreus 

De luxe rugleuning-stoel (Feeder Seat) die voor een kleine meerprijs als accessoire vaak verkocht wordt bij De Hengelsportreus, is ideaal voor een ontspannen visdag. Met name wanneer je rugklachten krijgt na urenlang vissen is de rugleuning een erg prettige toevoeging aan je set-up. Deze Feeder Seat, die je kunt neerklappen en bij elk modulair Matrix zitsysteem kunt gebruiken, is draaibaar en zodoende ook ideaal om comfortabel in zijwaartse positie naar je feedertop te kunnen kijken. 

 

Matrix feeder seat 03
Zo ziet de F25 eruit zonder Feeder Seat…

 

Feeder Seat

En deze Feeder Seat is nog maar één van de vele accessoires en toevoegingen die Matrix in haar pakket heeft voor de modulaire vissystemen als de F25 Box en S25 en S36 Superboxen. Vraag ernaar bij De Hengelsportreus!

 

Kijk hieronder voor ene filmpje over de Matrix Feeder Seat.

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.