Drennan Margin Crystal Rigs: aanhaken, ingooien en vissen

06 juni 2018 | Redactie

Als er één product is waar het merk Drennan al jaren geleden zijn bekendheid mee heeft opgebouwd, dan zijn het de Crystal dobbers. Deze sterke dobbers met de doorzichtige bodies zijn ook vandaag de dag nog zeer populair. Drennan heeft onlangs de mogelijkheden van deze series vergroot door kant-en-klare Margin Crystal rigs uit te brengen voor de vaste stok.

 

Kant-en-klare tuigjes met Crystal dobbers...

 

Drennan

De Margin Crystal Rigs zijn natuurlijk supersnel te gebruiken voor het vissen op de korte afstanden in de kantjes van met name de commercials en karpervijvers. Ze zitten als tuigjes opgespannen, maar daarna is het aanhaken, ingooien en vis vangen geblazen.

 

 

Supersterke Crystal dobbers met kwaliteits componenten...

 

Margin Crystal Rigs

Drennan heeft de serie ingedeeld in drie verschillende onderdelen: de Margin Crystal Hooker Rigs; de Margin Crystal Bandit Rigs en de Margin Crystal Pushstop Rigs. Alle rigs zijn perfect en met de hand gebonden van kwaliteits componenten, uitgelood en voorzien van de originele sterke Crystal dobbers van Drennan, voorzien van 2.5 mm dikke fluo tips en onverwoestbare lijngeleiders.

In totaal zijn er twaalf Margin Crystal Rigs beschikbaar in de dobbermaten  0.2, 0.3, 0.4 en 0.5 gram met de keuze aan Hooker, Bandit of Pushstop haken.

 

 

Vertrouwen hebben in je materiaal...

 

Aassoorten

Margin Crystal Hooker Rigs zijn voorzien van een Margin Carp Spade End haak voor het direct opprikken van aassoorten als maden, casters, wormen, maïs, luncheon meat en softpellets.

De Margin Crystal Bandit Rigs hebben de Power Hair Rigger voorzien van een oogje en een pelletband aan een hair voor het aanbieden van aasjes zoals pellets, dumbells, voorgeboorde boilies en andere aasjes.

De Margin Crystal Pushstop Rigs tenslotte zijn voorzien van een pushstops-hair waarmee je met behulp van een pushstop naald zachte aassoorten als wormen, maïs, luncheon meat of voorgeboorde boilies kunt aanbieden.

 

Klik op onderstaande video voor een fraai filmpje.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.