Nog vijf plaatsen vrij voor Groningse voorronde Guru Masters!

15 mei 2018 | Redactie

Met nog maar vijf plaatsen vrij voor de Guru Masters 2018 voorronde aan het Groningse Van Starkenborghkanaal op 19 augustus, is de tweede editie van dit kampioenschap een succes, maar ook zeer spannend. Vier verschillende wateren, één finale en een ongekende prijzentafel, daar droomt elke witvisser van. Schrijf je snel in voor die laatste plekjes voor de derde voorronde en wie weet word jij de nieuwe Guru Master 2018…

 

Schrijf je in voor deze prachtige wedstrijden...

 

Anja Groot

De Guru Masters is weer terug met een geheel nieuw concept, verschillende wateren en een ongekende prijzentafel. De eerste editie van 2016, die gewonnen werd door Anja Groot, was al een prachtig evenement, maar de 2018 editie slaat alles. Inmiddels zijn er na de eerste voorronde van afgelopen zondag op het Voorns Kanaal al diverse finaletickets verdiend door Ben van Ek, Corne Rijnhout, Dennis Chumman en Eric van der Wilk.

 

 

 

 

Met mooie prijzen...

 

Concept

De opzet van 2018 is vrij simpel. Er zijn drie losse voorrondes waarbij iedereen zich mag opgeven. Er kunnen maximaal 45 vissers per voorronde meedoen. Bij iedere voorronde wordt er in vakken gevist van maximaal 15 man waarvan er telkens 3 per vak gekwalificeerd worden voor de finale. Het inschrijfgeld bedraagt 30 euro per voorronde en je mag zoveel voorrondes vissen als je wilt. Naast de grote finale prijzen zijn er tevens ook prijzen te winnen tijdens de voorrondes!

 

Wil je mee vissen, schrijf je dan snel in voor de laatste vijf plekken aan het Van Starkenborghkanaal bij Zuidhorn op 19 augustus via deze link.

 

 

Komt jouw naam hier op te staan?

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.