Competition Hooks Garbolino: liefde op het eerste gezicht

16 mei 2018 | Redactie

Grote kans dat je als liefhebber van het witvissen meteen ‘valt’ voor de nieuwe series Japanse haken die Garbolino voor dit jaar heeft uitgebracht. Een verzameling uitgekiende ‘Competition Hooks’ die tot in detail kloppend gemaakt zijn voor hun werk, uiteraard onderverdeeld voor diverse doeleinden en technieken of aassoorten en vissoorten, al dan niet mét weerhaak of zónder.

 

Vier van de twaalf series nieuwe Garbolino haken...

 

Garbolino

Garbolino heeft in totaal twaalf nieuwe haken uitgebracht onder de noemer ‘Competition Hooks’. Alle haakjes zijn met bled. Buiten de onderverdeling in mét of zonder weerhaak, zien we ook de verdeling in bronskleurig of zilverkleurig en de verscheidenheid in draaddiktes. We leggen er drie onder de loep.

 

 

Ultra Fine Round Bend

Een fijn scherp haakje voor de moeilijke tijden of voor de kleinere vis waar de grote jongens het laten afweten. De Ultra Fine Round Bend heeft een zeer fijne draad en een scherpe punt met een micro-barb weerhaakje. Geschikt voor fijnere aassoorten, onder meer perfect voor hennep! Ook hier verpakt per vijftien stuks, in de vijf maten 16 t/m 24.

 

 

X-Power Speed Match

De X-Power Speed Match ziet er uitvergroot uit als een ouderwetse palinghaak, maar in werkelijkheid is het een mooie kleine maar vooral sterke bronzen haak met een lange steel. Dankzij de steel en de micro-barb weerhaak is hij geschikt voor het snel haken-en-onthaken van de vis net grotere aassoorten. Verpakt per vijftien stuks en verkrijgbaar in vijf maten tussen 12 t/m 20.

 

 

Commercial Competition Pellet Carp

In de range Competition Hooks is de Pellet Carp special ontwikkeld voor het vissen met de vaste stok met onderlijnen tot aan 16/00. Met een zwarte nikkelen finish en een wide gape vorm, medium dikke draad en daardoor een prima sterkte, valt hij verder op door een zeer scherpe punt. De weerhaakloze Pellet Carp is ideaal voor aassoorten als maïs, pellets, maden, casters en stukjes worm. Vijftien stuks inhoud per zakje. In vijf maten, van 12 t/m 20.

 

Voorstelling

Kijk voor een leuke test van Jo Adriolo ook even op deze link, waarin hij de Silver Carp uitvoering heeft getest. Ook is het de moeite om alle twaalf uitvoeringen eens groot te bekijken via bijvoorbeeld de Engelse website van Garbolino.

 

Voor een Facebook-voorstelling op film klik je op onderstaande link van de Nederlandse website van Garbolino.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.