Dumpdagen Hengelsport Kruidenier op 25 en 26 mei

15 mei 2018 | Redactie

Met de jaarlijkse Dumpdagen van Hengelsport Hennie Kruidenier in het vizier op 25 en 26 mei 2018 is het goed te weten dat er die vrijdag en zaterdag veel hengelsportartikelen te koop zijn met echte kortingen tot 70%. Ook is er tegelijkertijd een tweedehandsbeurs, waarvoor je tot 24 mei spullen kunt inbrengen. Doe mee, want hoe meer spullen hoe meer vreugd en je krijgt er tegoedbonnen voor terug!

 

Dumpdagen

De Dumpdagen gelden voor vrijwel alle hengelsportmaterialen zoals karperhengels, feederhengels, spinhengels boothengels, telescoopwerphengels, strandhengels en vaste hengels, en natuurlijk ook veel molens en reels.

 

 

Op de tweedehandsbeurs vind je altijd wel iets moois...

 

Kortingen

Wie nog op zoek is naar goedkope laarzen, kleding, lood, schepnetten, tassen, foedralen, stoelen, stretchers, rugzakken, beetverklikkers, kleinmateriaal, steunen, kunstaas of leefnetten, wees er op tijd bij want de kortingen zijn echt hoog. Deze aanbiedingen gelden alleen op 25 en 26 mei zolang de voorraad strekt.

 

 

Veel Drennan-blauw en Guru-oranje in Haaksbergen...

 

Tweedehandsbeurs

Voor de tweedehandsbeurs kan iedereen op 25 en 26 mei zijn ingebrachte tweedehands hengelsportmateriaal in de zaak te koop aanbieden. Zorg dat het materiaal dan uiterlijk 24 mei bij de winkel is afgegeven. Je bepaalt zelf de verkoopprijs en hoeft niet zelf aanwezig te zijn tijdens deze dagen. Wordt het artikel verkocht dan ontvang je een tegoedbon ter waarde van de verkoopprijs. Deze tegoedbon moet vóór 31 augustus verzilverd worden. Niet verkochte artikelen gaan terug naar de eigenaar.

 

Zet deze data en dagen in je agenda en wees erbij in Haaksbergen aan de Spoelsterstraat 45!

 

Nog iets nodig van Sensas?

 

Kortingen op vrijwel alle producten in de winkel...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.