Met lichte Hi-Cover bepakking op de witvis

13 mei 2018 | Redactie

Een dagje struinen op witvis, zeelt, karper of barbeel, of gewoon met lichte bepakking op witvis? Pak een geschikte hengel, schepnet, rugzak en onthaakmat. Die laatste twee zaken kun je onder één noemer scharen wanneer je uit de Hi-Cover serie van Arca de Hi-Cover Feeder Back Pack aanschaft. De fraaie roodzwarte rugtas heeft een standaard onthaakmat aan de voorzijde. Gemak dient de mens…

Rugtas en onthaakmat in één…

 

Arca  Hi-Cover

De Hi-Cover serie van Arca bestaat uit materialen voor de specialist en herbergt onder meer ook het Long Sections Feeder foedraal (180 cm lang) voor extra lange feederhengels. De Feeder Back Pack is een ander mooi hebbeding uit deze serie. 

 

Arca 02
Uit de fraaie Arca Hi-Cover serie…

 

Feeder Back Pack 

Het extra groot compartiment van de Hi-Cover Feeder Back Pack kun je gebruiken voor het opbergen van veel materialen en boxen voor voer, aas en andere zaken. De buitenzijde heeft drie buitenvakken voor zonnebril, onderlijnen of tools. Vocht zal de rugzak niet binnendringen, want de onderzijde heeft een extra  beschermende dikke bodem. De afmetingen bedragen 48 x 40 x 26 cm. 

 

Arca 3
Met drie buitenvakken…

 

 

 

Arca 4


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.