Trolley Comfort Box: waterpasklare zitplek op wieltjes

11 mei 2018 | Redactie

Dit is een prachtige compacte ‘seatbox op wieltjes’ van Browning die veel witvissers zal aanspreken. Wanneer jij je niet een breuk wil sjouwen met al je visspullen naar de waterkant, dan is een paar wieltjes toch een uitkomst. Browning begrijpt dat en biedt de helpende hand met de Black Magic Trolley Comfort Box.

 

Mobiele zitplek...

 

Browning

De box heeft een afmeting van 42 bij 52 cm. Dankzij de opklapbare rugleuning heb je bij het vissen het comfort van een prachtige verrijdbare zitplek gecombineerd met een steuntje in de rug. Veel recreatievissers die geen vijf topsets, 6 emmers en drie feederstokken mee hoeven sjouwen, kunnen in deze mobiele zitkist al hun spullen kwijt. De vier telescopische poten kunnen individueel gesteld worden voor een waterpasklare zitplek.

 

Het gemak van de Trolley Comfort Box...

 

Trolley Comfort Box

 De Trolley Comfort Box  heeft een ruim hoofdcompartiment met de rits aan de voorzijde. Ook de zijkanten heeft de box nog eens drie aanvullende ritsvakken. Een ideale zitkist  voor de mobiele visser die compact en licht naar de waterkant wil verkassen en ook snel van stek wil wisselen, terwijl hij toch alle bij de hand heeft.

 

 

Black Magic Ultralight Comfort Box

Zoek je een dergelijke viskist zónder de wieltjes, dan heeft Browning een soortgelijke viskist onder de naam Black Magic Ultralight Comfort Box die in plaats van de twee wieltjes gewoon dezelfde compacte box biedt met de vier instelbare poten in de afmeting 42 bij 42 cm.

 

Je kunt hem ook zonder wieltjes krijgen en dan heet hij Ultralight Comfort Box...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.