Vier spoelen bij Mitchell Avocet Match RZ

10 mei 2018 | Redactie

Deze nieuwe Mitchell molen, die luistert naar de naam Avocet Match RZ, is speciaal voor het match-, oppervlakte- en penvissen ontworpen. Uitgerust met een hoge overbrenging (6.0:1) zorgt deze voor een inhaalsnelheid van ongeveer 100 cm per slingeromwenteling. Hij wordt geleverd met liefst drie reservespoelen, dus vier spoelen in totaal!

 

Een molen die gezien mag worden...

 

Mitchell

Je leest het goed. De Avocet Match RZ 4000 FD wordt zeer compleet geleverd met drie aluminium reservespoelen en bijpassende molentas. De molen heeft diepe en ondiepe spoelen zodat je de keuze hebt om met een dunnere, dikkere, nylon of gevlochten lijn te vissen. Bovendien hebben alle spoelen een dubbele lijnclip en dat kent ook weer voordelen voor de witvisser. Zo kun je bijvoorbeeld twee exacte afstanden berekenen en op twee verschillende plekken exact voeren en vissen.

 

Tel je even mee? Vier spoelen in totaal...

 

Hengelsport Hendriks

En nu denk je wellicht: ‘Dat zal een flinke duit kosten, zo’n molen.’ En dat valt nu juist reuze mee. Sterker nog: je denkt eerder aan een drukfout dan aan de werkelijke prijs bij deze fraaie molen. Wil je het weten, klik dan hier om te zien wat je betaalt bij bijvoorbeeld Hengelsport Hendriks, onderdeel van Kampeerwereld Hendriks in Ermelo.

 

 

Avocet Match RZ

De Avocet Match RZ 4000 FD heeft een eenvoudig inklapbare aluminium slinger; instant anti-retour; een Multi-Disc Drag systeem en een Soft Touch handgreep. Mitchell brengt naast deze RZ ook een R en een RTZ uit van de Avocet Match. De Avocet Match RZ 4000 FD met de drie spoelen valt echter het meeste op. Wanneer was het ook alweer Vaderdag?

 

 

Een prachtcadeau om te krijgen of te geven...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.